Töntfejs

Jag började använda hårklämmor istället för snoddar för att hålla håret från ansiktet och det är ju bättre för håret bla bla men jag får ju också huvudvärk av det? Oklart hur jag skall gå vidare. Jag försöker flytta runt klämman, se till att den sitter lite lösare och inte drar i min hårbotten osv men ughhhhh jag vet inte. Jag får väl börja nåla upp håret med en miljard hårnålar eller något. Följ mig för fler bittra reflektioner kring hår.

Lite mindre än tre timmar kvar av dagen. Vi har en handledarkurs som börjar 17:30 eftersom jag ööh tydligen fylleaddade den eller hade feber eller något? Den skall ju egentligen börja 17:00. Jag och läraren är överens om kompensation osv dock så det LÖSER SIG men fick ändå lite panne här i tisdags när jag såg hur skevt det blivit. Det innebär dock att jag har lite mindre att göra med närvaron i salen ikväll, så det blir nog bra.

Jag vet inte om jag skrev något om att jag rev upp båda benen ganska rejält när vi var på Sletten? Jag skulle kissa i en buske i mörkret, som man gör när toaletten ligger 5-10 minuters promenad iväg. Lyckades på något vis få en väldigt taggig ranka intrasslad i kjolen som innan jag hann få håll på den relativt aggressivt rev sönder smalbenen för mig, så jag gick ju sedan runt med landets vitaste ben MED landets rödaste djävla rivsår som alltså var ganska så djävla markanta? SUCK. Jag funderade på riktigt på att ta kort på det bara för att visa hur enormt illa det såg ut, men gjorde aldrig det. Nu ångrar jag mig lite, hade velat visa. Jag har fortfarande sår kvar på benen men nu är de i allra sista skedet liksom. Snart: borta
SÅ I ALLA FALL så sista kvällen när jag också skulle gå och kissa i samma buske pga toaletten låg 5-10 minuter bort så lyckades jag snubbla till och landa med vänster handflata rakt på samma djävla taggiga gren? Fick minst tre taggar i handen, visade det sig dagen efter. Johan lyckades få ut en av dem med en nål och pincett när vi satt och väntade på att få köra på båten, men den sista stora taggen ville verkligen inte röra sig. Den gick ur först två dygn senare, efter att jag varit hemma hos Eva och badat, druckit vin och klippt ut min nya överklänning och efter en hel del basslande och kirurgi medelst nål utfört av Johan. Detta var lite över två veckor sedan; nu börjar handflatan äntligen läka på riktigt. Hurra. BORDE ha gått till stan med kniv på den djävla rankan (bra översättning, ne?) inser jag såhär i efterhand, men jag får väl ha den i åtanke ifall vi far till Sletten nästa år igen och hamnar i samma hörn av lägerområdet. RANKDJÄVEL. Du skall döden dö!

Host. Anyway.

Det skall bli trevligt med en öl eller kanske ett glas vin ikväll. Jag är mer sugen på vin än öl, men det är ju torsdag… så… ja. Vi får se. Jag har förvisso inte med mig min finkamera, så om jag inte höftar in en ganska dålig bild ur min mobil så är det ändå mer värt att ta ett glas vin :D Kom på halvvägs till jobbet imorse att jag kanske borde ha tagit den med, men ja. Som kan utrönas av ovanstånde historia om multipla duster med en taggig gren är jag inte alltid den smartaste kakan i asken, SÅ. Är detta en nyhet för er.

Ni får ha en fin kväll! Det tänker jag ha :D