Fölk

Det har varit en hel del att göra idag, så jag har dels skjutit på att skriva men också typ glömt av det, så ehhh. Ja. Bättre sent än aldrig, om vi nu skall försöka hålla någon form av konsekvens på inlägg här.

Hej! Jag har lite huvudvärk. Jag slutar om 45 minuter så jag hoppas att promenad hem skall vara nog för att mitt huvud skall sluta vara mupp, annars får jag väl ta en ipren när jag kommer hem tänker jag. Onsdag! Johannes är tillbaka från sin långsemester, så nu saknar vi bara Daniel innan vi är fulltaliga igen (han är tillbaka på måndag). Jag har jobbat med rapporter och grafer och vår handledarkurs på engelska idag, och har lite tanke på att jag skall göra ett nytt bildspel att visa utåt för att peppa folk att komma och ta handledarkursen hos oss. Vi är ju faktiskt djävligt bra på den <3

Imorgon skall jag springa på morgonen, sedan har jag möte med Stina, sedan skall jag nog göra ovan nämnda bildspel och på kvällen blir det som sagt en liten AW innan jag går hem och är ENSAM HEMMA eftersom Johan och Leif hoppas på råbock på fredag morgon. Det hoppas jag med på; det är väldigt trevligt att ha en jägare som förser en med mycket trevligt viltkött :3

Om två veckor firar jag 6 år på Östra! Vilket innebär att Eva nog är på 5 år nu..? Tror jag. Jag skall komma ihåg att gratta henne. Vi är ett så himla bra gäng här, jag blir glad av att ha de här människorna omkring mig.

Brrrrr. Ja. Jag är lite trött i huvudet, det har varit lite bergochdalbana kring lite saker re: ovan nämnda rapporter idag så det tog ganska mycket energi under en del av dagen.

Tvättid på fredag, på lördag är det som sagt vikingträning som jag nog hänger med på och i värsta fall är publik på och i bästa fall skjuter båge på. I övrigt en lugn helg, tror jag? Vi har lite tight på kontot efter en väldigt välspenderad semester (min shopping på Sletten var ju alltså INTE billig, lol) men man kan också gräva fram lite viltkött ur frysen, öppna en flaska vin och kolla ett par avsnitt Rome och vara nöjd med det. Så länge han är med, liksom. Det är det enda jag behöver, ju.

Right-oh. HA EN BRA KVÄLL HEJDÅ