Kråkljud

Avdelningen ”Rimliga kvinnor på fest” ber att få rapportera att det var trevligt på fest i lördags! Jag gjorde ett skatbo/krona att ha på huvudet, som man gör. Jag lyckades även köra en rostagg rakt i handflatan så att jag fortfarande har ett sår så öööh ja. Det går bra, osv.

Ledigheten kom och gick och därmed kom även min älskade hem och det var för himla fint, faktiskt. Hade hunnit städa tillräckligt hemma, planterat om lite blommor, städat ugnen, rensat lite i köket… Det var bra. Jag har däremot inte sytt ett enda stygn i helgen, jag som ändå skulle klippa ut och påbörja två undersärkar. DET FÅR VARA SÅ.

Imorgon: Möte på gymmet klockan 06:00 med en PT. Min PT? Vi får se. Jag överväger starkt att tacka ja till detta och köra på riktigt. Det kostar en hel del, men det går att ta. Jag tror att det kunde vara bra för mig att gå all in på detta? Det går ju inte att backa om man gör en sådan investering. Kanske jag nu blir jättefit och liksom… slutar skada mig när jag tränar? Hade ju varit nice. Då blir det lite mer träningsblogg av detta, men det överlever ni nog.

Imorgon efter jobbet blir det Pinchos! Elvira slutar skolan så vi går ut och firar, som sig bör. Så jag behöver packa: kläder att ha på jobbet, kläder att ha efter jobbet (att ta med när jag går till gymmet i träningskläder)

DET BLIR BRA

Jag är lite nervös inför PT-grejen, men det blir nog bra tänker jag? :)