Något för kråkorna

Avdelningen: Rimlig person (nåväl). Jag var ju i Majorna för två veckor sedan och kikade runt i deras secondhandbutiker i jakt efter något blingigt att ha med som offering på kråkfesten på lördag, och snubblade då över ett hansbandshänge jag blev lite förtjust i men inbillade mig var dyrt och jag kände mig lite obekväm med att handla av oklar anledning (random ångestdag, I guess) så jag skippade det och gick vidare och tänkte inte mer på det. DÅ. Sedan skulle jag ju till Majorna för en vecka sedan men blev sjuk istället, och sedan dess (eller sedan före) så kunde jag inte riktigt sluta tänka på att jag ju nog ju egentligen faktiskt ville ha det där halsbandet, ändå?

Gick inom idag, när jag gick mot spårvagnen efter avslutad sittning i Majorna. Tänkte att a) det är inte säkert att det finns kvar del ett, och b) det kan alltså kanske vara SVINDYRT vem vet MEN det kostade 30 spänn och låg kvar där och glittrade så jag köpte det. Det är inte alls snyggt, det ser ut som en konstig rekvisita från filmen Dagon från 2001 men jag älskar det :D Plockade även på mig en annan blingig grej från 30:- som jag tar på kråkfesten, så för 60 spänn har vi idag en Nöjd Carina. ”Du visste vad du skulle ha!” sade hon i kassan roat, för jag kom ju alltså raka vägen in i butiken och ner i hörnet där detta låg, var väl allt som allt inne i butiken i typ 90 sekunder och det var mest för att hon stod och pratade med en annan kund :D

Hurra hurra!

I övrigt hade jag ont i huvudet hela eftermiddagen och fram tills jag somnade igår, för varje gång jag hostar spänner jag nacken och får ONT, och jag har ont i huvudet idag också så jag vet inte. Det får väl bara vara såhär, då.

Majornatelefonen var i princip död (1%) när jag kom imorse och det var nästan omöjligt att få den att ladda alls (OCH laddsladden var en total brandfara, den såg ut som att möss ätit på den och var helt knäckt? nejtack!) så jag stack till Sisjön och köpte en ny telefon åt Lisbeth. Jag misstänker att hon kommer att bli: stressad när hon kommer tillbaka på måndag och inser detta, lol, men nu är det så. Har även börjat kika lite på att köpa en ny stol åt henne för jag satt i hennes stol idag när jag var där eftersom hon ju alltså är ledig, och ehhh den är skev. Jätteskev. Jag är nu helt knas i kroppen för att den lutar åt höger och det är inte det minsta bekvämt. Hon är ju för försynt för att säga till om sådant också, så jag får kika på att hitta något som är bekvämt och bra och inte allt för dyrt så att vi kan hiva den där skiten tbh.

Jag har ett möte klockan 07:00 på gymmet imorgon? Någon form av coaching som ingår i mitt gymmedlemskap som löper ut *checks notes* på torsdag lol. Nåväl, det kanske ger något? Jag fick fylla i någon questionnaire om mental och fysisk hälsa så nu vet den här främmande mannen ALLT om mina ångestbesvär och gamla ätstörningar och bla bla bla. Skall se bli intressant att se vad han har att säga :P

De andra far ner till Blekinge imorgon och jag stannar hemma för jag har tusen saker att göra + skall på kråkfest.

VAD ÄR KRÅKFEST? Jag har nog inte nämnt. Det är en bluppupp MEN vi kör dresscode: svart och alla skall ha med något blingigt vi kan tradea med varandra + vi skall rösta fram vem som hade bästa blinget och den personen blir utnämnd till Crow Lord eller Crow Lady och får en krona jag har köpt på en partybutik haha. Vi hade tänkt köra detta som parkhäng mennnn det skall enligt prognosen vara 13 grader och regn på lördag så det blir en hemmafest hos Isabelle på Hisingen istället. Jag tror att det blir JÄTTEKUL. Jag kör på picknick oavsett, man kan äta ost och charkuterier även i en lägenhet.

Hmmm. Ja. En timme kvar av dagen, jag har som sagt huvudvärk (och mens! hurra :<) och sedan skall jag hem och krama på min sambo innan vi inte ses på flera dagar. Suck. Kommer sakna honom juuu.

Ha en fin kväll!