Ett lugn.

En tisdagsförmiddag. Jag har ingen lunch med mig idag så behöver lista ut vad hur var jag skall äta; Jag hade tänkt ta med låda med rester från i söndags, men Elvira ville äta upp det igår och det är klart hon får. Jag trodde att jag hade en låda kvar med kyckling/broccoli i frysen men jag hittade inget imorse, så ja. Vi får se vad jag hittar på; kanske lite tonfiskröra, igen?

Jag hade ont i höfterna i söndags och det var inte jättemycket bättre igår så därför sprang jag inte igår, som jag först sagt att jag skulle. Däremot sprang jag idag, och det gick bra. Jag fick byta C25k-app eftersom den jag använde helt plötsligt ville ha betalt för att jag skulle kunna fortsätta, och hittills är den nya lite shifty och verkar sluta fungera mitt i vilket är enormt störande eftersom jag då inte får någon input på när jag skall byta tempo. Suck. Den får en chans till; strular den igen på torsdag när jag borde ha nästa pass så får jag antingen överväga att betala för den första (som ju är bra!) eller hitta ett tredje alternativ att testa. Men det är kul att det går framåt, det är det. Jag har saknat detta.

Mina stödsulor tar för mycket plats i skorna och det trycker upp mina fotryggar i taket på skon vilket gör att min vänsterfot har börjat göra ont på allvar. Igår haltade jag halva vägen till jobbet och när jag skulle hämta mitt paket på hemvägen slutade det med att jag fick plocka ur sulan eftersom hela foten brände så illa att jag ville skrika. Jag har därför nu beställt mindre hålfotsinlägg för att se ifall det kanske kan vara ett vettig substitut; slipper jag försöka lösa jättestora skor för att få plats med sulan och bara behöver sätta in ett litet inlägg så att foten tar samma plats som tidigare så är det ju absolut att föredra. Jag vill bara få slippa ha ont, liksom.

Peppiga pepp-bloggen detta är just nu, eh?

Igår blev det bara soffhäng. Jag packade upp tyget från Korps och tänkte att jag nog vill tvätta det trots att det är förtvättat eftersom det har lite konstig textur och även luktade lite, och jag orkade absolut inte ens fundera på toillen. Jag tror att jag kikar på den ikväll när Johan är hemma, så får han vara med mig och resonera kring vad som är vettigt och snyggt. Två hjärnor är bättre än en osv osv. Tog mig igenom 2-3 olika videos på Youtube; har tydligen börjat fastna i sminkvideos igen? Dock främst videos som fokar på drama i sminkvärlden, och där har jag ju en viss koll sedan tidigare. Bra att hålla sig ajour! :P

Ute är det i alla fall fortsatt vårvärme, solen skiner och jag tror att det är runt 23 grader eller så? En fin dag. Ha en fin dag, hörni.