Idel rimligheter

Det är onsdag OCH det är veckans sista dag för oss som ehhh måste ta ut alla årets semesterdagar och därmed tänker vara ledig på fredag när det är klämdag. Hepp!

Tre timmar kvar av dagen, vi har en handledarkurs som är igång sedan lite över en timme och jag har två korta möten som skall avhandlas under eftermiddagen. Jag skall också komma på något kul att laga till middag ikväll eftersom jag sade till Johan att jag löser middagen <3 Jag har ett par idéer, vi får se vad jag landar på.

Imorse var jag ute och sprang tidigt igen, awesome! Är nu klar med W2 så på fredag startar W3. Får se hur det går, min lilla runda jag springer har lite backar och ehhh även fast det är VÄLDIGT låg lutning på dem så är det ju ändå motigt när det går uppför, lal. Å andra sidan behöver jag inte hålla någon särskild hastighet — mitt mantra i detta är att det får gå precis så långsamt som det behöver för jag tänker vara så rädd, så rätt om min lilla lekamen som annars så gärna vill gå sönder hela tiden. Kan jag få springa nu utan att skada mig? VORE NAJS.

Kära andra personer med en någorlunda större byst; får ni också värmeutslag mellan pattsen på sommaren? Jag får det och det är så otroligt obehagligt och obekvämt och jag vill inte. Emellanåt går jag runt med en strumpa nedkörd mellan brösten men det vill jag ju inte behöva. Folk har föreslagit talk och jag känner mest att det ju bara blir gröt av det (nejtack) och jag fick tips om att ta deo mellan brösten men även fast det verkar hjälpa lite så avhjälps inte problemet tillräckligt, så är det någon därute som läser detta som har ett kick-ass tips på hur jag skall slippa vilja riva sönder huden mellan mina bröst hela tiden pga kliar och är hemskt? :( Help me, Boobie-wan Kenbooby, you’re my only hope.

Men ja. Kort vecka = kort blogg, för här bli ju inget skrivet igen förrän på måndag. HUR SKALL NI ÖVERLEVA. Ni får väl följa mig på internetz eller något, om ni av oklar anledning inte redan gör det men har hittat hit ändå.
När jag skriver på måndag BÖR jag precis ha avklarat W3R2 så jag skriver väl något om detta. Idag kom strumporna jag beställde igår så jag kan snart slippa få skavsår på tårna när jag springer och DET tycker jag är ett argument som håller.

Förresten hade jag namnsdag igår och det var typ tre pers som grattade. Så tack för INGENTING (förutom Erik, Maria-på-ekonomi-avdelningen och mamma-efter-att-jag-påmint-henne) (skoja bara, namnsdag-schamnsdag hade fan inte koll själv ens :D)

Ja jo okej, ha en fin dag osv! Ha en bra ledighet för er som firar (dvs är lediga även fredag) och för er andra så ehhh ha så kul på jobbet på fredag lol.

HEJDÅ