Snöa mig i huvudet då


Dagens receptionist och en bild som för en gångs skull visar exakt HUR bisexuell min bisexuella tröja är. Var jag aktiv och bloggade när hon tantan på Ica sade ”Vilken fin tröja! Det var som FAN!” till mig? :D Annars: det hände. Det var underhållande och lite märkligt.

Det är lite mindre än en timme kvar av dagen och idag har jag tagit tag i att städa undan och sortera en massa papper jag har haft liggande, så just nu har jag en jättefin receptionsdisk som INTE är belamrad med bös. Woo! Bösfritt!

Just NU skiner solen och det är inte en given idag, för för bara en kvart-tjugo sedan så var det spöregn och hagel ute. Solen sken även när jag var ute på min lunchpromenad vilket var jättebehagligt, väldigt mild värme och fint med solljus och träd och växter var glada. Och sedan mulnade det, och nu har det alltså spöregnat och haglat samtidigt under en period. Johan skall eventuellt iväg och slåss ikväll men är skeptiskt inställd till vädret. Jag skall: diska. Är väl planen. Får se om jag orkar ta allt, men om man preppar med en djävligt bra playlist eller något så kanske man får energin till det?

Imorgon blir det Majorna eftersom schemat tillåter det, så jag skall försöka förbereda lite grejs inför möte på torsdag (no wait — såg nu att mötet ligger nästa tisdag. Bra, då kan jag förbereda utan att ha panik över det! nice) och se vad jag kan göra för att förbereda inför när vi har intro för Moa på måndag nästa vecka.

Beställde igår en iPad och var nöjd över detta fram tills idag när jag fick leveransbekräftelse från PostNord som tydligen har levererat den. Till huvudkontoret i Kalmar. Den är nu postad till Majorna från Kalmar så jag hoppas att den kommer fram i vettig tid och att jag kan hämta ut den när den kommer? Mitt eget fel, jag har gjort något knas i beställningen vad jag förstår, men ughhh ändå jobbigt. Också stressad över att jag nu känner att jag varit till besvär för stackarna i Kalmar som var tvungna att skicka den vidare för att jag skall få den. Suck.

Jajaja. Jag skall posta detta och sedan påbörja stängningsrutinen. Det blir skönt att komma ut oavsett vädret; jag har lite huvudvärk på gång och jag vet inte om det är att mina bågar fortfarande har lite fel inställning sedan de skulle på och ändra formen på dem hos optikern förra veckan. Jag hinner inte inom nu oavsett, så jag får ta med dem och kika på det när jag hämtar ut den nya paret jag har beställt. Inga fancybågar så, mest ett par slit- och släng jag kan ha som tredjepar. Förhoppningen var att det skulle dra ner månadskostnaden lite men tydligen ökade den med typ 8 spänn så ehhh. Aja. Skitsamma. Det är inga pengar i slutändan?

Ha en fin kväll! :)

Kommentera