En helg, ett liv


Ölmässa har begåtts. Är begången. Vi begack den. Nu blir det en vit period, för all form av födelsedagsfiranden och konferenser och ölmässor har verkligen varit kaka på kaka på sistone och jag tror att denna väna lilla kropp skall få chilla ett par veckor. Jag har redan börjat spana på alkholfri öl för mina torsdagsincheckningar på Untappd, som sig bör.

Helgen har varit bra. Jag var väl bakfull utan dess nåde (nåväl) under gårdagen men lyckades ändå ta mig ut på en sju kilometers promenad och på kvällen åt vi vildsvin och tittade på Fallout och det var bra, båda delar. Alla tre. Helgen har varit bra :)

Min nacke är stel och värker idag, men solen skiner och det är visserligen bitigt i vinden men jag tycker ändå att vi kommer allt närmre vår och bort från mörka vintern. Eller ja, det sker ju alltså oavsett vad jag tycker, men känslorna finns ju där i kroppen och hyllar detta, så det är ju också något mer än meterologiskt som pågår.

På lördag skall jag sova över hos Eva! Vi skall titta på Slumber Party Massacre 1 och 2, för vi hittade inte 3:an. Den finns säkert om man laddar hem, men jag har ingen bra sida för sådant så vi kör de två som ligger på Youtube. Det blir, som sig bör, både dell depp och grell cheps till detta!

Idag fyller Bobby 11! Imorgon fyller Sigge 9! Stora killarna, ju. Tänk att jag har fått vara faster i 11 år nu ♥ Man kan ha det sämre.

Det har varit en del måndagsångest i vanlig ordning, men jag har löst det mesta av det som skaver och pockar och resten tar vi allt eftersom. Jag har snart allt som behövs inför när Moa börjar köra hos oss nästa måndag, det jag saknar är en padda som bör komma imorgon + ett tankkort som kommer …när det kommer. De får turas om med de som finns på plats i Majorna, i värsta fall. Det löser sig.

Right-oh. Jag köpte ett par nya skor idag eftersom alla par jag har hemma är helt utslitna. De här är i storlek TRETTIONIO (herregud) för att mina stora sulor skall få plats och det är jätteweird att ha så stora skor :D Vilka stora fötter jag ser ut att ha, haha ^^ Men huvudsaken är ju att jag kan ta mina promenader utan att få ont så det får vara så :) Skall se ifall jag kanske eventuellt i framtiden kan köpa ett par löparskor också. Får testa att springa en gång eller två med de skor jag har och se ifall det alls är något som kan fungera, om det minsta lilla pajar höfterna får det vara. Då får jag vara en promenadgäri från och med nu och helt ge upp på att springa. Men OM det går…! :D

Vi får se :)

Ha en fin kväll!

Kommentera