BSGB

Majorna. Vårjacka! Lite för kallt, men vafan. Det är dags nu. Jag är varm så länge jag rör på mig, så.

Jag har snattat Lisbeths element och gömt det här där jag sitter så att jag inte är lika frusen eftersom jag tydligen har två stadier numera: ugh allt är kallt och JESUS FUCK VARFÖR ÄR ALLT SÅ VARMT. Sistnämnda verkar mest inträffa hemma eller vid väl valda tillfällen på jobbet — oftast i samband med faktiskt fysisk ansträngning, men hemma blir jag ju svinvarm bara jag och Johan sitter och kollar på tv, så. Då ser dialogen ut såhär:

”jag svettAS IHJÄL kan jag öppna fönstret”
”Nej det är jättekallt”
”ARGH”

och sedan tar jag av mig så att jag sitter i enbart underkläder och— hm. Är detta ett lur från Johans håll? Är han också jättevarm men bara väntar på att jag skall klä av mig? Får förhöra honom sedan. Han är en lurig typ, ibland.

(han är dock världens gulligaste, herregud)

På lördag är det ju Ölmässan och sedan skall vi äta middag och ughhhh allt är så dyrt? Jag hade någon vision av att jag skulle ha pengar kvar i slutet av månaden och nu måste jag ju in och gräva i mina konton, dels för ölbiljetter men nu även för middag + vagnbiljetter. Jag skall fundera på vad det kommer att kosta och eventuellt ta detta från Dreams, och låta mina andra konton växa som jag vill. Bäst hade varit om jag hade min lönespec för mars så att jag vet hur intäkterna kommer att se ut, men jag får justera det i efterhand.

Jag beställde en klänning i söndags och den är inte skickad än men hade gärna haft den på lördag om den hunnit komma och om den passar. Men får se vad jag skall ha på mig, något som passar till sneakers iaf :) Skall jag gå och stå hela dagen är det inte big stompy goth boots som gäller, så mycket kan jag ju säga. Fick ju jättesnygga BSGB av Johan i födelsedagspresent, men det sade jag kanske? Annars: fick det. Men dem tänker jag inte inviga på ölmässa.

(kul att när jag köpte det här elementet till Lisbeth så var jag avundsjuk över hur mycket bättre än mitt eget det verkade vara men ehhhh det är det alltså absolut inte, det saknar flera av de funktioner mitt element har och allt blir just nu JÄTTEVARMT så jag får sluta sura över detta haha)

Mina nya glas till glasögonen har äntligen kommit så att jag kan få testa högre styrka, så får se ifall jag hinner inom imorgon för att byta ut dem. Jag har lärare med lite luckor efter lunch så kan vara att jag sticker till optikern då för att kunna Se Bättre. Optikern föreslog också att jag kanske skulle kika på terminalglasögon för när jag är på jobbet, men jag vetefan ifall jag orkar ha sjutton olika par glasögon att byta mellan; det är också ganska begränsat vilka bågar man får ha som terminalglasögon och med de glas jag får i nu så skall det ju vara enklare att se på skärm, så. Skall jag sitta med dem hela dagarna på jobbet vill jag inte ha fula brillor thankyouverymuch. Det finns tillräckligt mycket bilder på mig i fula brillor från när jag jobbade på Stream för att jag skall vilja upprepa detta :D

Hmmmmm. Ja. Det var väl allt jag hade att komma med idag :)

HEJDÅ