Stöut

…och så var det fredag, igen. Just nu öser regnet ner och vilken TUR att jag idag skall ta en längre väg hem för att hämta ut ett paket åt Johan på vägen :))))) Kan ju lova att de inte kommer att låta mig hämta paketet bara för det? Så att jag har gått i ONÖDAN. Wooo!

Gårdagens torsdagsöl är avbilad här ovan och alltSÅ vilken god?? Jag tänkte att jag tar väl min bild och dricker en klunk eller två, betygsätter och häller ut. ICKE! Den dracks i sin helhet. Otroligt god stout, tack Daniel och Andy! <3

Men ja. 20 minuter kvar av arbetsveckan och sedan hemgång, med omväg. Jag skall käka lunch och sedan städa hemma innan Elvira kommer hem från skolan. Behöver finurla ut vad vi skall äta ikväll, får se ifall jag handlar på hemvägen eller om jag ger mig ut senare. Enligt regnradarn så verkar det här ju kind of vara på väg bort, men ehhh just nu är det alltså JÄTTEBLÖTT ute. Rimligt? NEJ.

Det blir iaf en hel del pyssel hemma idag + imorgon, och sovmorgon. Sovmorgon är bra. Det gillar vi. Jag har ont i ryggen just nu, och knäna. Jag har en massa bös under skrivbordet som gör att jag inte kan sträcka ut benen ordentligt så därför ömmar knäna. Ryggen är mer oklar, kanske någon form av ankommande mensvärk eller så? Hm.

Nåväl. Jag har inte så mycket att säga idag, så det blir ju mest bara en massa pladdrande. Kul att läsa? Förmodligen inte. Ni får ha en fin helg! :) HEJRÅ.