Rimlig attityd

Torsdag, äntligen! Jag sitter i Majorna och känner mig helt död i huvudet när jag försöker förstå det nya schemaläggningssystemet men ehhhhh man skall lära sig något nytt varje dag och jag är ju inte helt tappad bakom en vagn så jag antar att det kommer att gå att reda ut till sist. Just nu är det dock EN DEL frustration kring detta, om jag skall vara ärlig.

Igår utropades meterologisk vår i Göteborg och idag duggregnar det så att man blir helt genomblöt om man stoppar huvudet utanför dörren så heja våren, antar jag.

Just nu sitter jag mest och gäspar. Det är nästan bud på att gå och köpa en cola och kanske en bulle (??) och se ifall jag vaknar till liv lite. Vädret hjälper ju inte direkt att få en att känna sig piggare, och det är 4,5 timme kvar av arbetsdagen så kanske jag behöver göra något drastiskt (dvs en cola och en bulle) för att vakna till liv lite — kanske räcker det också att jag stoppar huvudet utanför dörren :P

Igår såg jag de 3 nya avsnitten av Love is Blind och herregud vilken shitshow det är alltså, jag vet inte varför jag egentligen tittar på detta men det är väl samma princip som att folk stirrar på trafikolyckor antar jag. Det finns i alla fall — till skillnad från trafikolyckor! — någon form av underhållningsvärde i det. Eh. LÅT MIG TITTA PÅ MITT SKRÄP haha, jag vet inte ens varför jag försvarar mig från en attack som inte ens kommit men det är så vi rullar här idag.

JAG OCH LISBETH GICK TILL SEVEN ELEVEN. Nu har jag en cola och en brownie, får se ifall det piggar upp lite. Det var väldigt rått ute så jag fryser ju, också. Men ehhh det blir man pigg av?

Lite över en månad kvar tills jag fyller fyrtio. Jag är fortfarande lite stressad över min fest för det ligger i mitt väsen att stressa över saker. Varje gång jag radar upp vad som skall göras och vad jag har för status kring det så får jag ju svart på vitt att jag ligger bra till, men jag är ju en ångestgoblin så det bara är så. Jag kommer inte att tjata MINDRE om detta ju mer vi närmar oss min fest, om vi säger så. Ni får antingen skita i att läsa eller vara införstådda med att jag kommer att hetsa som fan kring detta tills festen är över. Så hm en månad till, då.

Om typ en timme skuttar jag iväg till vagnen och far tillbaka till Östra. Satt i möte hela förmiddagen och sedan åkte jag hit, så jag har förvisso träffat alla mina kollegor men jag har knappt hunnit se dem, ändå. På måndag är tre av dem i utbildning hela dagen så då blir det också väldigt lite folk på plats; och jag sitter i utbildning 8-12 för vårt nya system så att jag kanske kan bli KINGEN på detta sedan.

Hepp hepp hepp