Retrospekt


En HELG. En bra sådan, men med ett väldigt oväntat avslut. Um.

I fredags tittade jag på Love is Blind Sverige och sedan drack vi lite vin och tittade på Youtube och snackade skit. Trevligt! :) Först tacos och Antikrundan, och sedan en massa Rachel Maksy <3 Det regnade inte RIKTIGT lika mycket när jag gick hem från jobbet, men både jag och min matkasse i papper var genomblöta när jag kom inför dörren hemma och hade jag haft fem minuter längre promenad hade jag nog haft ett litet problem med att få hem mina matvaror.

I lördags tog jag en promenad och sedan svidade jag om och hoppade på bussen hem till Eva för vår tjejfest. Hennes pojkvän var med så det blev inte 100% tjejfest men det var trevligt OAVSETT. Det blev vin, drinkar, skitsnack, musik och chips (CHEPS) och sedan tog jag bussen hela vägen hem och det var så trevligt att inte behöva göra två byten på hemvägen utan ba kliva på utanför Eva och kliva av utanför mig ^^

I söndags var Johan borta under dagen så jag tog en promenad, åkte på benhinneinflammation (IGEN) och sedan såg jag på Youtube, hennade håret och gjorde lunchlådor inför veckan innan vi stack hemifrån för att äta innan föreningsmötet började vid 18:00. Och här eh hände det något?

Vi stack hemifrån vid ~16:45, jag ville att vi skulle vara på pizzerian i god tid så att vi absolut skulle hinna äta i lugn och ro innan vi behövde vara på mötet i Majorna. När vi går ut till bilen har jag i efterhand kommit på att jag störde mig på något oväsen, men inte mer än så. När vi satt på Sannegården (jag med ryggen mot stora vägen) kommenterade Johan på att det var mycket blåljus som for förbi, men liksom… jag ser sådant så mycket hela dagarna i och med var vi är placerade så man är så avtrubbad på det, det är så normalt numera? Vi åt vår pizza och for iväg, genomförde mötet (trevligt! blev såklart allergisk av katterna som fanns där och den ena katten rev mig på fingret så att det blödde ganska länge, men men) och for hem. Jag slog igång sista avsnittet av Love is Blind Sverige och slöglodde lite på Facebook under tiden och då fick jag upp en post i Vi i Kålltorp-gruppen om att det skett ett MORD??

Det visade sig vara på vår gata. I eh lägenheterna rakt över hemifrån oss. Det var det jag hörde. Det var därför vi såg blåljus. Det är så bisarrt. Flashback har såklart luskat rätt på vem det är som är både GM och BO (en man som blev knivmördad av sin tjej) och jag känner inte igen dem, alls. Det är bara så väldigt,  väldigt konstigt alltsammans. Obehagligt. Jag är inte ens inblandad. Jag hade aldrig i efterhand reflekterat över ljuden jag störde mig på ifall det inte dykt upp något på Facebook. Jag vet inte. Vad gör man ens med all den informationen?

Men i övrigt en bra helg. Jag är taggad på vikingaåret att komma igång och skall väl kika på att beställa lite tyg att sy en ny hängselkjol av så att jag har ett ombyte. Behöver även sy lite fler underklänningar, jag tänker nog två till så att det finns rena torra ombyten när man vill? Vi har snackat om en vecka på vikingaläger i sommar och då behövs ju mer än en uppsättning kläder.

Livet… går vidare. För oss andra. Fy fan. Jag känner mig mest bara illa till mods, det går över. Jag är självisk som har känslor kring detta för jag såg inget, hörde i princip inget och har ingen aning vem någon av dem är, det skedde långt utanför min periferi men ändå inte och jag vet inte. Det känns väl bättre imorgon?

Konstigt.