Vedertagna termer och deras egentliga syfte


Rimlig i allt jag gör: Igår flyttade jag lite bilar åt Claes eftersom han fick ta Evas elev = behövde köra manuellt istället för automat. Detta innebar att jag först backade ner Evas bil på gatan så att Claes kunde parkera sin bil där, och efter lektionen så backade jag ner Claes bil på gatan så att han kunde ställa Evas bil på sin plats. SEDAN SVIMMADE JAG NÄSTAN?? Fick en kort stunds oerhörd yrsel och höll på att ramla av stolen??? jag är bäst på att köra bil, tydligen. herregud.

Det spöregnar ute just nu men nyss sjöng fåglarna här utanför. Imorse när jag gick till jobbet pendlade det ganska kraftigt mellan regn och uppehåll så jag var blöt och nästan lockig i håret när jag kom fram, och sedan blev det ihållande regn men jag sitter ju inne så det gör mig inget. Skall ut om en liten stund och köra ner Claes bil på gatan (hjelp??) så får väl se vad det är för väder då — OBS detta skall bara göras ifall det finns plats så att jag kan manövrera en parkering, annars får det vara.

Imorgon får jag och Sven utbildning i Arbetsmiljö; Jag som chef och Sven som skyddsombud. Vilket i sig är lite lustigt med tanke på vilken gedigen utbildning jag faktiskt har inom detta; jag tror att jag eventuellt faktiskt är bäst utbildad inom arbetsmiljö på företaget? ^^

Igår var vi utan vatten i ett par timmar pga vattenläcka. Jag insåg att jag knappt orkade nämna det för folk på nätet pga alla är numera sådana preppers och man får oftast reaktionen ”men det är ju därför man har en femtioliters dunk hemma!!!” och jag kände bara nä. Jag orkar inte. Vi har inte plats för sådant hemma, och oavsett vilket så behöver jag ju mest bara få ventilera att det är BESVÄRLIGT att inte ha vatten tillgängligt för man kan inte diska, tvätta händerna, spola på toaletten. Vi hade ändå en liten dunk vatten hemma, så vi är inte så keffa på prepping ändå, men det är skillnad på att bara vilja klaga och att vilja ha råd. Jag minns när vattnet försvann i 6 timmar när jag bodde i Malmö och folk VERKLIGEN bråkade med mig om att jag inte hade fjorton dunkar vatten hemma?? ba nu är det som det är det hjälper inte att bråka med mig?? det ger mig magiskt nog inte vatten vare sig i kran eller dunk så liksom …backa. Chilla.

Jag tror att mina nya sulor faktiskt fungerar? Jag blir emellanåt lite öm i höften när jag går men det har inte blivit inflammerat sedan en vecka tillbaka, och när jag känner att det ömmar lite så justerar jag mina steg och då gör det mindre ont? Ooh. Är detta första tiden av ett förhoppat liv med mindre smärta? :D Det vore nice. Jag blir jätteglad om detta fungerar, om jag kan hålla igång mina promenader utan att behöva ta flera dagars uppehåll hela tiden för att kroppen har bestämt sig för att värk är the way to go <3

IKVÄLL KOMMER MINA KLÄNNINGAR så här sitter jag mest och räknar timmar :D Det skulle tydligen vara en hemleverans (buu) MEN sedan stod det att det är kontaktfritt och att man inte behöver vara hemma så yay!

APROPÅ BU så var det så himla konstigt i Love is Blind Sverige när hon programledaren sade till en av tjejernas kompisar att ”du är här för att säga bu eller bä till klänningar” när de provade kläder, och jag känner bara att det är väl inte vad bu eller bä betyder..? Väldigt märkligt.

Jag bara pladdrar. Jag har lite idéer om ämnen jag vill skriva om — så som jag gjorde ibland back in the days, men just nu verkar jag främst bara vilja ha en ventil för pladder så eh. Grattis och/eller förlåt.

Ha en bra dag!