En liten viking

Igår var det ju tydligen 65 dagar till min fyrtioårsdag! Vilket innebär att det eh är 60 dagar till min fest, idag. Det är ju lite modigt, att ha festen INNAN man fyller år. Stelt om folk ba ”woooo Carina 40!” och så hinner jag dö innan jag fyller år? Då blir det ju pinsamt. Jag får låta bli att dö, helt enkelt. Då, i alla fall. Senare lär det ju ske oavsett.

Tisdag. Jag har möblerat och dukat för Riskettan, skall strax ställa mig och göra mackor. Jag sov bättre i nättras, men är fortfarande lite småseg. Idag skiner dock solen, så jag har väldigt få klag ändå ^^ Det är ju nu, såhär års, som även JAG njuter av solen ;) Sommaren sedan… Neeh. Nej tack. Då bränner man sig ju bara, och så är det för varmt.

Ovanstående bild tog Johan på mig när vi var på Foteviken i somras. Därefter åkte vi tillbaka till Malmö, svidade om och firade Toros födelsedag. Först gick vi på KOL och åt middag, och sedan kom vi på den eh briljanta (host) idén att köra någon form av bartömning på hans kontor vilket resulterade i en sådan sjuk bakfylla att jag inte trodde att vi skulle kunna ta oss hem. Johan klarar ju sådant mycket bättre än jag, och han drack också väldigt mycket mindre. Jag satt och var halvdöd i bilsätet hela vägen upp till Varberg, vägrade äta något annat än en halv banan och ”gick som en tant” när vi provianterade på Coop Värnhem. Bra fest, dock! Bra fir av en av mina bästisar <3

…och nu blir jag 40. Jag har ingen direkt ångest kring det, mer än att jag stressar inför festen :D Men födelsedagsångesten slutade jag med efter att jag gjorde vissa justeringar i mitt liv — behöver väl inte skriva exakt vad det handlar om av respekt för inblandade, men det var ju någonstans där efter att jag fyllde 36 som det började bli bättre. Innan dess kände jag bara att jag inte åstadkommit något, att jag satt fast och att inget blev som jag hade önskat, och numera mår jag jättebra, trivs på jobbet och har ett så himla fint liv hemma också <3 Bra grej.

KANSKE det blir en lelle promenad på lunchen idag? Dumt att inte komma ut när solen skiner. Jag tror jag behöver få lite sol i ögonen, så om jag är snabb med mackorna nu hinner jag ju äta såpass tidigt att jag hinner ta rasten till att komma ut. Bra idé Carina! Tack, Carina.

Annars är jag ju såklart nu på bok tre i Dödens Port, och behöver väl snart börja kika på att lösa de fyra sista via biblioteket så att jag kan läsa hela serien i ett kör. Måste bara orka logga in på bibblanappen och leta lite, lal. Den är så keff? Systemet är skitsmidigt; jag har ju inte använt bibliotek i stort sett något alls sedan jag lämnade Visby — jag har haft lånekort både i Lund och Helsingborg och Malmö, men inte lånat cirka något? — så det är ju hur ballt som helst att jag kan beställa en bok från ett annat bibliotek och hämta det på mitt bibliotek? Wow :D

Hrrrrr yes, men det var väl det jag hade att komma med idag. hejdå!