Fyrårsbyxor

Gudars fucking skymning, idag har det varit mycket. Jag är helt SLUT. Huvud, hals, kropp, jag är mördad. Det är 40 minuter kvar av dagen och detta är första lilla stund jag har över till att försöka få något skrivet här.

Sprang nästan 4,5 kilometer igår, men det blev inget sprunget imorse för att min höft värkte såpass. Skall springa en snabb runda här ikväll– nej, förlåt, KORT runda. Inte snabb. Jag skall springa långsamt och känna efter hur höften tar det. Den har varit lite dum ett par dagar nu, jag vill inte överanstränga den så jag hoppas att jag skall kunna upprätthålla min runstreak. Det blir vad det blir, såklart, men vi börjar med en lugnare runda så skall vi se ifall det kan gå an detta.

Blev i alla fall väldigt nöjd imorse. Jag har ett par favoritbyxor jag tydligen har haft sedan 2017, och de är precis så slitna man kan tänka sig att ett par favoritbyxor som är 4 år gamla kan vara. Lyckades efter en bra stunds funderande komma på vilken butik det var jag beställt dem från, och de fanns fan fortfarande att köpa! Det var till och med rabatt på dem. Övervägde att köpa två par, men jag får fortfarande försöka vara någorlunda rimlig vad gäller spendera pengar på nyinköp så jag tog ett par så kan jag fylla på fler i framtiden. Det är inte några särskilda byxor så, men väldigt snygga kolsvarta ”jeans” som också är jättebekväma, det blir ju goth granny inte ledsen av om man säger så :)

Johan hörde av sig och ville bjuda på sushi ikväll, så det blir en macka före jag springer och sedan sushi när jag är klar och har tagit mig över till honom och Elvira. Vilket mys! Det klagar jag ju inte på <3

Nåväl. Jag har fortfarande lite grejer att hinna med innan jag slutar om en halvtimme så det blir inte mer spännande än såhär idag. Hes stämma och nya byxor, det kommer man väl ändå en bit på vägen med? :P

herrå