Bästishäng!

Ja, okej, ganska sent postat idag också, men i alla fall liiite tidigare än igår. Hej!

Det är en torsdag som snart är till ända. Sista omgången elever är ute, jag broderar lite stillsamt men har fått ont i benet (rimligt) pga sitter med ena benet över det andra för att öh komma åt ordentligt. Inga konstigheter här, inte!

När jag slutar skall jag hem och chilla och plocka lite inför morgondagens BÄSTISBESÖK, och sedan över till Johan för att peta honom lite i magen + sova. Bortsett från att säga hej imorgon bitti så träffar jag sedan inte honom igen förrän söndag kväll, men kommer ju att ha det awesomenice med Toro fram tills dess såååå allt är bra :D

Toro landar på centralen en stund efter att jag slutat imorgon, så kommer att promenera in på stan direkt och möta upp med honom när han kliver av bussen. Sedan blir det ett besök på Ölstudion och in på vanliga systemet, för jag vill både köpa en öl från Morgondagens (woo!) och en bibba vin så att vi klarar helgen ^^ Det blir såklart en bib Gnarly Head, för den är NICE.

Det blir därmed till att (i vanlig ordning, ändå) springa imorgon bitti och efter att Toro har åkt hem på söndag, så det enda basslet blir väl när jag skall springa på lördag, men han överlever ju ensam i min lägenhet i en kvart medan jag springer. Herregud.

Just nu; väldigt sömnig. Kom på att jag har ett paket att hämta ut på hemvägen, och behöver köpa hushållspapper, så får ta den vägen hemåt istället. Frågan är om man skall ta en kopp choklad för att få i sig lite socker och kanske piggna till lite, fast jag vill ju egentligen helst undvika socker så gott det går. Å andra sidan; En kopp har ingen dött av, och jag vill inte uppmuntra någon form av ätstört beteende. Försöker väl mest bara hålla ett litet öga på hur mycket onödigheter man stoppar i sig om dagarna, men jag har ju faktiskt utrymme för det också. Öh.

Anyhoooo.

Igår fyllde pappa år! Det gör han nästa år också. Då fyller han 65, så igår fyllde han ju alltså 64. Jag får i telefonen upp en massa återblickar till när vi firade hans 60-årsdag på Filippinerna, det var fint där. Udda hotell vi bodde på under firandet dock, men jag minns god mat, knäppa rum och en väldigt fin badstrand. Hade varit fint att kunnat få med Johan dit, vid tillfälle. Inte specifikt det udda hotellet kanske, det låg ju ganska avsides, men liksom till pappa. Så att de får säga hej till varandra, och så att jag och Johan kan ligga i poolen hela dagarna och dricka vin och klappa hundar, som man ju gör när man hälsar på pappa.

Jag kommer ju att tvinga Johan att titta på Danzigs vampyrfilm på Halloween, men jag tänkte soften the blow lite genom att ha min jättespexiga vampyrklänning på mig så blir det 1. lite tredimensionellt och 2. kanske lite distraherande när filmen är allt för dålig. Förra året såg vi ju Verotika, så tänker att ”extremt kassa b-filmer (gärna av Danzig) på Halloween” kan vara en bra tradition. Får se vad vi i så fall kan hitta på att titta på nästa år; har redan fått honom att genomlida the Room och Baphomet (YIKES lol) så får fundera lite på vad det finns för fler jättelökiga, vrålkassa skräckfilmer :D (the Room är inte skräck, den är bara oTROligt dåligt, men det vet ju alla redan :D)

Mmm. Jag skall brodera lite till och sedan lägga det hela åt sidan, och återkomma till det på måndag igen. Imorgon är det kort dag så då skall jag mest bara städa och fixa, och i helgen tänker jag mig att det kommer att vara fullt upp i övrigt så att man kanske inte behöver handarbete mitt i allt ^^

Ni får ha en fin kväll! Jag har torsdagsölen på kylning hemma, så jag har det redan bra på gång! :D