Blöta pinnar pajar plast

BLIR MAN RUFSIG I HÅRET AV ATT SPRINGA I REGNET
det verkar så.

Det gick bra att springa till Johan igår och det gick bra att springa hem imorse. Är lite seg i benen nu, så jag siktar på att köra korta rundor nu de kommande dagarna så att jag inte tar ut mig. Vis av erfarenheten från förra försöket till runstreak! :)

Tisdag, och lite över en timme kvar av dagen. Ikväll kommer Johan till mig, så på något vis skall jag försöka hinna med att städa av lite hemma, äta kvällsmat OCH få 4500 steg? Det blir …kul. Han kommer typ åtta, så får se hur snabbt jag kan städa undan i sovrummet och ta en liten promenad efter det :) I allra värsta fall överlever jag ju utan 10k steg idag, även fast jag såklart gärna siktar på att få det varje dag.

Ikväll blir det lite What We Do In the Shadows och sedan kanske lite the Terror säsong 2..? Vi började titta på den för länge sedan men har ju främst varit hos honom den senaste tiden (bättre säng + jag vill ha mina steg :D) så vi ligger lite efter. Vi får se hur pigga vi är — den är lite slö, men samtidigt är det ju ändå intressant.

Faun-konserten är tydligen framflyttad, men inget nytt datum släppt än. Det innebär att jag *bara* har Batushka att se i höst, men det får väl duga. Det blir ju billigare att köpa merch bara från ett band, för den delen… Måste ju uppdatera tröjkatalogen lite inför nästa års bandtröjedag! :)

Annars ….lite seg. Det blir så, ibland. Det har varit en relativt ljus dag, men ryktet säger att det skall börja regna när som helst så får se. Ett litet spöregn skulle ju också vara omotiverande vad gäller en kvällspromenad, så eh.

Nåväl. Strax dags att påbörja stängningsrutinen, och skall städa undan efter dagens broderande. Är nästan färdig nu, bara svans + text kvar! Skönt ^^ Hade lyckats få fukt över halva stramaljen genom att pressa ner broderiet i en väska som tydligen var blöt (eller så var det pinnen som låg i väskan som var blöt, jag och min djävla pinnhoard) men det verkade lyckligtvis ha gått ganska bra med det. Får se hur skevt det blir när jag broderar imorgon, annars har jag mer stramalj hemma så det löser sig ju :)

Jupp. Ha det!