Lövblås

Jaaa men det är torsdag och torsdagen är nästan slut, och sedan är det F*R*E*D*A*G och bortsett från att jag just nu är onödigt orolig över hur mycket tid jag kommer att ha på mig att fixa färdigt hemma inför morgondagens gäster så är det bara bra ^^

Jag slutar 14. ÄVEN om jag sticker in på stan (dit jag kan ta vagnen och vara framme på 6 minuter) så är jag hemma senast 15, då skall jag dammsuga och skura och bädda sängen vilket tar, vad då, en halvtimme max?? och sedan duscha och ställa i ordning det sista och då är klockan fem, gästerna kommer klockan sex. Hinner till och med gå inom affären, så om jag inte bara blir sittande och glor imorgon så är det ju verkligen inga problem med detta. Det är bara jag som är super-tidspessimist och blir jättestressad av att jag tror att det kommer att ta jättelång tid med allt och då blir jag bara sittande = tiden tar slut. Funny how that works!

Tar med löparkläder när jag sticker till Johan sedan så springer jag hem imorgon bitti. Då har jag en timme på mig innan jag behöver äta frukost och göra mig klar för jobbet som jag kan städa och plocka, och jag slipper ha löppasset hängande över huvudet resten av dagen. Det blir bra.

Det börjar bli dags att försöka hitta lite tid att färga håret, också. Den här helgen är det full rulle, nästa helg skall jag följa med MamJan till Zzucken, Zzanna och småbrudarna så där finns ingen tid alls, och sedan är det såpass långt fram i tiden att jag kommer att vara irriterad över hur fult det ser ut, så jag får nog sikta på en kväll efter jobbet och få det löst då, tror jag. Har jag i färgen halv sju är det klart halv nio, så det är ju bara att planera en lugn hemmakväll då jag öh kan vara jätteful i två timmar för att sedan bli snygg och lukta örter.

Det spöregnar ute. Det har det gjort hela dagen. Eller ja, nu är det väl mer ”duggregn” än hur illa det regnade imorse. Jag sprang imorse! Det blev inte den längsta löpturen, men igår kväll blev det nästan 3,5 kilometer så en kortare runda idag var både bra och helt okej. Var genomblöt när jag kom hem. To be fair var jag genomblöt bara några minuter efter att jag påbörjade löpturen, så vi kan ju säga att det var väldigt blött. VÄLDIGT BLÖTT. Ägnade sedan tid på hemvägen åt att rensa löv från brunnarna jag passerade eftersom de blockerade genomfarten, så det blev ju också JÄTTESKILLNAD. Utöver att det dränerade trottoarerna lite så var det ju också *roligt*. När jag var liten brukade vi leka vid en källa som fanns nedanför galgberget, och då var det också kul att med pinnar försöka rensa den lilla strilen från löv och annat bös. Naturchey84!

Nåväl. En timme kvar av dagen och sedan skall jag käka lite kvällsmat och gå över till Johan för att dricka min torsdagsöl. Blir väl genomblöt på vägen, men det får vara så. Jag har torrt ombyte där, så länge mina träningskläder inte är blöta INNAN jag skall ta dem på mig imorgon så blir allt bra :)

Hejsvej!