Glasöga

45 minuter kvar av dagen och nu har jag tid att försöka knåpa ihop något här. Hej! Jag är trött just nu. Mina glasögon har börjat skava på näsan på eftermiddagarna vilket ger mig lite huvudvärk, så då tar jag av glasögonen och öh det gör ju inte direkt under för huvudet det heller. Hepp.

Sover hemma ikväll; jag skall städa och fixa inför fredagens GÄSTER, och någongång skall jag även hinna springa. Tror att det löser sig, dock. Jag gjorde en Att Göra-lista jag kan bocka av under kvällens gång, vilket alltid är peppigt och bra.

Handledarkursen är igång, alla kom i tid och allt är bra. Nästa vecka har vi bara risktvåan, så det blir skönt att ha en kursfri vecka. Jag hade en TANKE att vi skulle köra riskettan varannan vecka och handledarkurs varannan, men lyckades schemalägga dem samma vecka. Det är helt ok dock, vi kör numera samma möblering för dem så lika så gott att riva av dem i följd och sedan ha en lugn vecka därefter :)

Det blir inte så mycket mer skrivet idag, jag är trött i huvudet och har lite stuff kvar att hinna med innan jag skall gå om 35 minuter. Men en kort uppdatering är bättre än ingen uppdatering, amirite? :)

Hejsvej!