Nerver

Hallå jag ser fram emot sommaren!!

Men det är ju ett par månader kvar tills dess. Och när det väl är sommar lär jag klaga över att allt är för varmt osv ändå, men just NU känns sommar som en bra och trevlig grej. Tänk om man kanske till och med får sitta på någon uteservering i år? Sippa öl eller vin i under ett parasoll. Det hade jag tyckt om. Å andra sidan kan man alltid sitta i en park någonstans och hålla avstånd till folk, så det går ju att göra bra grejer änDÅ.

Det är torsdag och hittills en lugn dag. Jag skall fixa ett par fakturor vid tillfälle, samt ett par rapporter, men annars ligger jag bra till med dagen. Imorse blev det långpromenad (nåja) och städa av lite, så jag har både plockat undan disk och vikt tvätt. Bra grej! Det här med att springa på kvällen är ju ibland en jättebra grej, i synnerhet när det innebär väldigt produktiva morgnar. Så länge man planerar vettigt så är det inget man behöver bli stressad över heller — Johan vet att jag skall springa ikväll så han kommer över först när jag är färdig med det :)

Åt lunch hemma idag och då blev det lite the Office och chilla. Hade ju inget direkt som jag kunde städa undan, så ^^ Springer ikväll efter jobbet och sedan kommer Johan.

Det har varit en bra vecka! Nu är mars nästan slut. Det är bra, jag är inget jättefan av mars. Det är ju i april som man plötsligt kan börja känna blomdoft och det kommer milda vindar om kvällarna. Det är klart bättre än slaskiga mars! :D

Hemma i kylen står torsdagsölen och väntar på mig. Det blir vad jag tror är en pastry stout idag? Det kan också vara ”bara” en vanlig fruktig öl, emellanåt är det svårt att se på designen vad det skall innehålla :D Amundsen, i alla fall. De har ju väldigt färgglada och peppiga burkar ^^

De håller på att lägga ny asfalt här utanför så under förmiddagen har de först rivit upp all stenläggning och sedan lagt på grus som de har STAMPAT SATAN på med en maskin som har väsnats något så infernaliskt att jag höll på att få tuppjuck här inne. Nu verkar de dock vara klara (för tillfället?) med allt oväsen så vi får väl se ifall nästa steg i asfalteringen är tystare. Det hade varit bra. Slet in vår flagga i alla fall, var rädd att de skulle köra in i den och bryta av den. Den ligger fortfarande inne, men jag tror inte att jag skall chansa på att sätta ut den innan vi vet att de inte skall köra stora helvetesmaskiner väldigt nära vår vägg igen.

Men ni får väl ha en fin dag osv! Det tänker jag ha. Lyssnar på musik och filosoferar över ifall jag kan göra någon inställning för att slippa känna mig så trött i kroppen när jag suttit ner långa stunder. Undrar också lite över den där konstiga nerven i min haka som sedan 1-2 veckor tillbaka emellanåt vibrerar. SYNS DET?, del ett. VARFÖR?, del två. Sådana saker man funderar över en småljummen torsdagseftermiddag i slutet av mars.

Hejdå