Gamla tanten

Men jaha, 10 dagar tills jag fyller 37 då! Vilken grej. Undrar om jag kommer att ålderskrisa i år eller ifall det blir som förra året och jag mest är chill med situationen? Fyller år på en lördag i år, så jag slipper i alla fall använda en semesterdag för födelsedagen. Kollegorna kommer ju att skriksjunga för mig ändå, men det blir i vanlig ordning inte på den egentliga dagen, så ^^

Det är onsdag, men det känns väldigt mycket som torsdag. Får se ifall dagen rätar ut sig under …dagen… ja… så att det blir onsdag, annars blir den här veckan väldigt långsam. Igår kändes det som att jag hade alla dagarna i fas, men så drabbade en onsdag-som-känns-som-torsdag och ja, öh.

Solen skiner. Jag gick upp strax före sju idag och gick mina sex kilometer, och sedan städade jag köket och förberedde lite räkningar inför lönen nästa vecka. Skall springa efter jobbet — idag blir dag 76! Det känns ju ändå väldigt häftigt, att man kan springa så många dagar i rad och verkligen må bra av det? :D Det skall bli kul att se var jag landar när jag väl tappar streaken, och vad jag gör sedan. Kommer jag igång igen? Påbörjas en ny streak eller blir det en gång i veckan, eller slutar jag springa helt? Just nu streakar jag dock (jaja höhö okej) och det går så himla bra för mitt lag.

Det finns så mycket mer energi i kroppen när solen skiner. Jag har inte ens varit UTE i solen, jag sitter bara här och tittar ut på den, men gudars skymning vad det ändå spritter av energi i hela kroppen. Ikväll, ikväll..! Skall bara hem och slänga i mig en macka och sedan blir det ut och springa lite, och det kommer inte att hinna bli mörkt innan jag kommer ut!
Hade först tänkt sticka ut och springa imorse efter min promenad, men sedan kände jag att nä, jag vill fan för en gångs skull (lol) när jag och Johan ses vara nyduschad och soft så därför bestämde jag mig för att ta det senare under dagen. Det är också lite skillnad på att springa på morgonen vs. att springa på kvällen vad gäller kroppen. Det spelar in vad och hur mycket man har hunnit äta, till exempel. Jag gillar att varva, emellanåt :) På fredagar/helger springer jag ju i stort sett alltid på eftermiddagen, så då får man lite annat dagsljus också. Bra grej!

FUNDERAR på att kanske testa på att springa i Skatås i helgen? Är ju hos Johan så det är nära dit. Promenera till skogs, springa min sträcka, promenera hem och hoppas att jag inte tappar för mycket värme på det. Det hade varit kul. OM INTE ANNAT så kan jag spara på den planen till längre fram i vår, men jag är ändå lite pepp :3

Aja. HA EN BRA DAG HEJDÅ