Snappy dresser

Tisdagen börjar dra sig mot sitt slut och det känns ju ändå helt okej. Två timmar kvar av arbetsdagen, sedan skall jag hem och äta innan jag tar en lite längre promenad till Johan eftersom jag skippade morgonpromenaden idag.

OKEJ GÖTT att jag påbörjade detta inlägg för snart tre timmar sedan och sedan glömde bort det?? Hej jag är hemma nu. Detta är hemmacarina som skriver. Jag har justs druckit dagens lilla flaska portvin och nu skall jag alldeles strax gå hemifrån. Meddelande till morgoncarina; fortsätt med det du gjorde sista timmarna idag, k? Det går jättebra och du tycker att det är kul. End secret message (det handlar om julklappar, jag kan visa …efter jul…)

Men ja. Klockan är strax sju, jag skall gå hem till Johan och chilla och sova. Det blir bra. Funderar på att packa med mig lite te, det som finns där börjar ta slut och jag är knusslig när det kommer till smaker :P Vi får se om jag packar med något eller om jag …köper på vägen. Det kan man också göra.

Jag skriver nog något med lite mer substans imorgon :) Just nu videochattar jag med Luna så jag har bättre saker för mig :D HEJDÅ