Det onda knät

Halvklar med julklappar! Det känns bra. Resten löser sig …hoppas jag :D

Torsdag! Fyra timmar kvar av dagen. Hade en stor stressor inför morgondagen MEN den löste sig magiskt med mina kollegors hjälp, vilket fick min ångest att fullständigt komma av sig. Spenderade första arbetstimmen paff, men det var fint. Fan så mycket hellre paff över att det gått bra än sitta i panik nu och försöka LÖSA saker. Glad.

Vaknade med ont i vänster knä och höger hälsena så efter en kortare promenad hemåt passade jag på att plocka lite hemma så att jag har mindre att göra inför morgondagens glögg-soaré. Skall fixa lite mer ikväll och sedan har jag ju som sagt ett par timmar imorgon när jag har slutat då jag tänkte dammsuga och torka av osv, så är det fint när kollegorna dyker upp vid 17 ^^

Imorgon börjar jag som sagt var 90 minuter tidigare pga en extrainsatt Risketta, så måste komma ihåg det när jag vaknar hos Johan imorgon bitti så att jag inte tramsar runt på Delsjövägen när jag borde vara på jobbet ;P Även fast jag börjar halv nio så öppnar vi ju fortfarande inte förrän tio så det kommer efter att jag är klar med mackor och incheckning av elever att vara väldigt lugnt här. Jag skall städa och fixa och har lite grejer att dona med så det blir bra :)

…kan ju passa på att fundera över julklapparna jag saknar, också.

Men ja. Knät gör fortfarande väldigt ont mellan varven och jag är väldigt missnöjd över detta. Jag får ju ta det lite lugnt idag, skita i om jag når målen eller inte för att slippa ha ont i knät är fan så mycket viktigare än att jag rör mig hastigt i 90 minuter idag liksom.

Ikväll blir det i alla fall en torsdagsöl! Det står en i kylen hemma och väntar på mig. Inte en julöl! Det blir något annat, idag. Kanske postar och visar imorgon, vi får se :)

Right-oh. Ha en fortsatt fin dag, väl :)