T -30

Första december och jag har på mig min FAVORITTRÖJA som jag tydligen inte använde en enda gång förra året? Whaaat

Är i *princip* klar med julklappar, men har lite mer småshopping att göra. Har dock en bra känsla inför detta, det var en av de svårare jag fick ur vägen idag :3 …nu skall ju bara personen gillar julklappen också, men det blir nog bra :D

Åt lunch hemma, hade missat att tina låda igår så jag slängde i mig en fryspizza jag hade hemma. Passade på att ta fram morgondagens lunch, så glömmer jag inte den ikväll när jag skall hem till Johan. Imorse var det upp tidigt (06:25) men det innebar en 9 kilometers promenad på 90 minuter så jag är väldigt nöjd med dagens prestation än så länge. Skall hem och chilla en stund när jag slutar (samt öppna första luckan i min portvinskalender! Pepp!) innan jag skall vidare hem till honom igen. Hans tidiga morgnar spelar väldigt bra in i mitt ”jag vill ut och gå mer”-schema, så jag hoppas att jag är lika bra på detta nästa vecka när vi åtminstone ett par nätter kommer att sova hemma hos mig :)

Kör julmusik för fullt i receptionen idag — får se hur länge jag orkar detta innan jag återgår till min vanliga jobbplaylist ;)

Jag behöver köpa en mopp och skurhink, men det verkar som att det säljs på Ica så det är ju lätt att lösa. Lunchar hemma på torsdag, sover hemma på torsdag — jag skall som sagt få ordning på allt det sista i lägenheten innan mina kollegor kommer på fredag! Det finns en del tid på fredag att hinna med detta också, men jag vill ha så mycket som möjligt gjort innan jag behöver stressa. Jag har hantverksjulklappar att roa mig med i väntan på kollegor, och för den delen vill jag ju ta god tid på mig att feja med kläder och smink och sådant. Kanske …locka håret?? Om jag orkar. Så prolly inte :D

Right-oh. Ha en fortsatt fin dag! Det är bara 30 dagar kvar av året nu hörni! Vi kan ju inte annat än hoppas att 2021 skall vara bättre än 2020. Hejsvej!