Den hjälplöse ninjan

Måndag, klockan är strax efter tre och jag är mest bara TRÖTT just nu. Det är en helt okej dag, jag har inga klagomål så, jag har bara haft en eller två energivampyrer att handskas med idag så är lite drainad, som man säger.

Det är grått och oerhört NOVEMBER ute idag, men från och med imorgon är det december och jag har hela två kalendrar att roa mig med! Flashback Forever och en portvinskalender, det kan man ju inte vara ledsen över ^^ Försöker generellt få lite håll på julklappar och vem jag skall köpa till och vad osv, men det är lite för mycket kaos i hjärnan just nu. Jag skall försöka komma på något vettigt, det löser sig. Johan har jag redan klart vad jag skall ge, så det är resten som jag funderar över :)

Har stressat över en jobbrelaterad grej hela natten men nu är det löst, vilket är jätteskönt. Nu har jag samma grej att lösa nästa vecka igen, men skall börja jaga folk redan nu så går det förhoppningsvis lite snabbare och bättre så att jag slipper sitta i sista sekund och känna mig trasig över det. Planeringsninja fungerar ju bara om de man försöker organisera liksom …deltar. Svarar på mail.

Idag blir sjunde dagen i rad jag möter mina mål, och kroppen verkar väldigt glad över att jag är igång och rör på mig igen. Bortsett från att jag har tre sorters skavsår så går (höhö) det jättebra, och det är liksom inte en nackdel att Johan börjar tidigt nu de kommande veckorna för det får ju upp mig i vettig tid så att jag hinner promenera före jobbet :) Just nu har jag tre olika slingor jag kan promenera till/från honom, så att man kan få lite ombyte i vardagen. Ikväll blir det nog återigen den nya slinga jag kom på igår (via Kviberg), men jag ligger å andra sidan bra till med steg så kan också vara så att jag tar raka-vägen-slingan och fixar lite hemma innan jag skall dit :)

Den här veckan… skall promenera, köpa glögg, städa och ställa i ordning allt inför fredagens glögg-soaré + börja tidigare på fredag. Vi kör Riskettan två gånger pga mindre grupper, så börjar redan halv nio på fredag. Detta kommer att ske tre fredagar framöver = 4,5 timme övertid i december. Nice! :)

Right. Klockan är nu fyra (tog lite paus och snackade skit med Johannes på hans rast) så jag skall fortsätta pilla med mitt, och svara på de där sista mailen som ligger och väntar.

Ha en fin kväll! :) (det verkar regna här nu, det är blött på marken)