Få tummen ur! Also; glögg

Tisdag, och dagen flyter på fint. Det ringer mycket idag, vilket får tiden att passera fortare. Åt lunch hemma och passade på både att städa lite samt sortera sockar, så jag jobbar på bra. Har bjudit hem kollegorna på glögg nästa fredag inför vår lilla jul-gettogether (”Borde man det i coronatider” nej kanske inte men vi träffas hela dagarna på jobbet så vad kommer ett par timmar extra att göra för skillnad egentligen) så tills dess skall det vara HELT KLART, tänker jag. Har ett par sista grejer som behöver rensas/vikas/sorteras/läggas undan, så det skall jag jobba med nu innan dess.

Imorgon kommer lönen! Vilken grej. Skall köpa 1 flaska glögg att bjuda på nästa fredag, när ovanstående scenario utspelas.

Johannes är fortfarande borta men Daniel är tillbaka. Det var ju sagt så, men jag kände mig ändå lättad imorse när jag kom hit och hans bil stod på gatan. Det räcker att ha en lärare frånvarande, om vi säger så. Fortfarande enormt tacksam över hur väl vi klarat oss hittills. Otroligt.

Jag och Johan jobbar oss vidare genom Lovecraft Country och den är fortfarande intressant, men också väldigt …pulp fiction. Termen alltså, inte filmen :P Ogillar det inte, dock ^^

Biograferna stänger från och med idag så det blir inget biobesök, men jag noterade att det presentkortet gäller i ett helt år till så det är ingen stress alls! Vi hinner bruka det, med andra ord :)

Hmmm. Ikväll skall jag äta pizza för Toro ville bjuda, och sedan blir det en promenad för YIKES vad lite jag har rört mig på sistone. Den nya uppdateringen i Fitnessappen är brutal med det, den visar rakt upp och ner att jag inte har nått ett enda av mina mål de senaste sju dagarna och det är ju lite beklagligt, faktiskt.

NÅVÄL. Skall försöka bli bättre på att röra mig. Det blir inte så mycket på dagarna men om jag faktiskt börjar ta mig upp i vettig tid igen så har jag ju löst det enkelt så jag får sluta med allt sjusoveri :P

Right-oh.

Ha en bra dag! :) (här är det grått och vi kör ju en minigrupp på sju pers på Riskettan pga de nya restriktionerna så det är lite lagom liv här, ändå) (det ringer väldigt mycket för att vara tisdag, dock)