Perspektiv

Det har varit en väldigt trevlig helg, och nu är vi igång med ny arbetsvecka igen. En som vabbar, en som är hemma sjuk men som redan hunnit gå för att testa sig så vi hoppas på snabbt testbesked där. Kul med corona, osv.

Lön på onsdag och jag har redan lagt in alla kommande betalningar så att de automatiskt dras. December kommer att bli tight. Jag har inte så jättemånga att köpa julklappar till, men vill ju ändå kunna ge vettiga presenter. Får se hur det går med allt, men jag tänker förhålla mig positiv till detta :)

Till helgen lutar det åt bio, fick presentkort från jobbet förra året som jag tänkte bruka innan det löper ut, och jag förutsätter att sfbio inte tillåter fler gäster än de kan garantera avstånd för. Har dragit på det här presentkortet in i det sista, men nu är det bara 1-2 veckor kvar tills det liksom går ut och det känns ju trist om det skulle gå till spillo.

Klockan närmar sig tre vilket innebär att det är den korta delen av dagen kvar. Jag skall försöka springa ikväll — det blev inget av med det förra veckan, hade lite andra grejer som hamnade i vägen. Just nu känns det väl inte helt troligt att det faktiskt blir något Göteborgsvarv till våren, men jag vill ändå försöka träna och hålla igång. Kroppen blir ju glad av det, liksom.

Mmm. Det var allt för idag, tänker jag. Ha en fin dag! :)