November

Plötsligt drabbade hösten med RÅGE. Det är nu grått, slemmigt och blött ute. Vilket såklart är helt okej, jag gillar ju höstväder och att sitta inne med en kopp té och mysa i skenet av ljus, liksom.

Åt lunch hemma idag, dels för att få använt saker jag har i kylen som kommer att gå ut ifall jag inte får förbrukat dem snart, och dels för att plocka och fixa lite hemma. Planen för kvällens häng med Elli var att promenera på kyrkogården (som man gör) men i och med NOVEMBER så tänker jag mig att man löser någon form av fikabröd och dricker té och hänger i min lägenhet istället — ni vet, där det är torrt och varmt? :)

Annars… tisdag. En lugn dag, men jag har en del schemagrejer att fixa, och skall sammanställa rapporter åt två elever. HATAR att sammanställa rapporter, men jag gör det ju självklart ändå; man kan få bidrag från Unionen för de pengar man lägger på sitt körkort, så klart som fan att jag hjälper folk att få det löst :) Det är bara JÄTTETRÅKIGT, men allt på jobbet är väl inte tänkt att vara kul :P Måste också försöka lösa hur vi skall göra med Riskettan framöver; nu har ju regeringen satt hårdare restriktioner på hur många man får vara i grupp samtidigt vilket såklart påverkar våra kommande kurstillfällen, så Ingo har tagit fram en lösning jag nu försöker implementera. För tillfället innebär det mest att maila folk och se ifall de kan tänka sig att ändra lite på kommande tider — vi har ju alternativ att erbjuda, så vi försöker ju ändå få detta så bra som möjligt för alla inblandade parter.

Dagen går långsamt, dock. Jag skall se ifall jag kanske broderar lite, annars får jag väl roa mig med att svara i telefon (ringer inte särskilt mycket alls tho) och spela klickspel. Wooo. :P

OKEJ. Ha det bra hejdå!