Lättövertalad, ändå

Slängde på mig både kläder och smink igår, vilken grej! Efter en vecka i sängen så kändes det som att jag behövde få vara mig själv lite grann, det var bra grej.

Idag blev jag väckt klockan sju för att Johan skulle åka iväg och panga lite, så jag har varit hemma sedan tjugo över sju och hade väl först egentligen tänkt lägga mig när jag kom hem mennnnn jag påbörjade en grej en person skall få i julklapp istället och har gjort God Progress med denna (men kan inte visa pga finns risk att personen läser och SER) Hade tänkt gå ut i Skatås en sväng för att ta kort men det finns fortfarande tid kvar av dagen. Just nu tvättar jag, har kört en maskin med stickade tröjor som just nu hängtorkar i vardagsrummet och kör just nu en maskin med vanliga djävla paltor som skall tumlas när det är klart.

Så…. promenera till Skatås och ta lite kort? Kanske är en grej, trots allt. Jag har lite idéer. Hade behövt ståltråd och jag HAR ståltråd någonstans men kan inte hitta den, men det finns ju alternativ. Öh. Vanlig tråd, det vill säga. Vill egentligen fortsätta pilla med julklappsgrejat MEN jag märker att jag börjar få ont i vänster handled så jag bör nog pausa lite där, faktiskt.

Blir det något att ha (bilder i Skatås) så hamnar det väl först och främst på instagram under dagen, men förmodligen kanske även här på bloggen typ …imorgon, eller något. Måndag. Vem vet.

OKEJDÅ. Ni (jag) har övertalat mig, det blir Skatås! Hejdå!