Att springa i regn

Det blev ju ändå 3,6 kilometer igår — i ösregn och uppförsbacke. Kände mig nöjd efteråt :D

Torsdag! Plötsligt händer det. Hittills en lugn dag och det verkar som att det kommer att hålla i sig (hoppas jag). Jag har lite förberedelser inför morgondagens Evahäng att ta mig för efter jobbet, plus skall fixa färdigt en logga jag hjälper pappa med, och sedan kommer ju Johan till mig <3

Evahäng:

  • Skall bada badkar för jag är en sådan där fräck djävel som går hem till folk och BADAR i deras badkar :D
  • Vi skall fixa choklad till en kladdkaka jag skall baka på lördag — chokladen skall först smältas och färgas och sedan hällas i små silikonformar för att skapa gravstenar och skelettdelar. Det blir bra!

Dessa formar ^

  • Vi skall även dricka vin och snacka skit och titta på filmer med Brendan Fraser i huvudrollen!
  • Eva är awesome
  • Allt är bra <3

På lördag blir det lugnt hemmafirande med Johan och hans dotter, planen är att se något barnvänligt men ändå halloweentematiskt. Planen är ju att vara utklädd, så vi får se ifall det blir lite bilder kanske. Just nuuuu känner jag att jag skulle behöva färga håret men det finns det ju ändå tid till på lördag innan jag sticker över till Johan. Vore skönt att slippa känna att man ser ut som en idiot i håret, liksom.

Dagens lunch blir lövbiff och potatisgratäng och chilibea. Det åt jag igår också. Det låter som att jag lever Det Lyxiga Livet men jag passar bara på att handla saker när det är rabatt. Ekonomin är lite svajig, men så fort allt faller på plats framöver kommer det att bli väldigt mycket enklare med allt. Att jag behöver byta ut min mobiltelefon och kamera och köpa nya löparskor är dock lite besvärligt, så jag hoppas att de jag har just nu lyckas hålla samman tills jag har lyckats rassla ihop lite pengar för detta.

Får inte lov att klaga, dock. Jag har en jättefin lägenhet som jag är enormt tacksam över, och jag går ju ändå RUNT. Jag har bara inte råd med något lyxande, men det kan man överleva :)

Mmmm. Okej. Ha en bra dag! Det tänker jag ha :D