inb4 Halloween

Det är dagen före Halloween och jag har en fyratimmars arbetsdag kvar tills veckan är slut! Så fort jag slutat skall jag göra ganache och det var en himla tur att jag just fick för mig att skriva denna mening för jag hade glömt av att jag är tvungen att handla ingredienser för detta — min lapp här intill står endast nedplitat det jag behöver till kvällens chokladfix hos Eva. Oops! :)

Jag drömde så mycket märkligheter? Sov extra länge idag. Gick inte upp ihop med Johan, gick upp typ halv nio istället. Oklart om detta var ett bra beslut, men det var skönt att få sova lite, trots märkliga drömmar.

Har inte varit jättebäst på att röra mig den här veckan, trots att jag har sprungit vid två tillfällen. Nästa vecka blir det nog lite mer promenader. Det blir bra.

Corona har börjat intensifiera igen vilket innebär mer inskränkningar i vad man kan och bör göra. Jag är med detta som facit i hand väldigt glad att vi hann med Rollspelsklubben i söndags, för jag tror att det annars hade ställts in/flyttats fram igen. Nu har jag åtminstone EN aktivitet som jag kan titta tillbaka på under de mörka höstkvällarna, man behöver få ha det. Förhoppningsvis var ju ingen som var där sjuk heller — jag har åtminstone hittills lyckats hålla mig frisk, så det finns ju verkligen hopp om att det skall fortsätta att vara så.

För övrigt hade jag en himla trevlig torsdagskväll på soffan igår? Detta mitt lilla hem alltså, det är så himla hemtrevligt och bra ställe. Det ENDA lilla kassa är ju den halvdöva grannen som bor bakom väggen på andra sidan soffan, som har på TVn på svinhög volym cirka hela dygnet. Imorse när jag vaknade vid fem för att gå på toa så dånade den redan genom väggen. Kul. För det mesta är det ju inga problem, men det är ett relativt udda bakgrundsljud att ha varje gång jag är hemma.

Men ja. Livet är bra. Lite ångest på måndagar, men det ingår tydligen i Vuxenlivet. Har en väldigt fin människa att krama på och bli kramad av. Har vänner som står vid min sida i vått som torrt. Har en väldigt fin liten lägenhet som trots att den är så djäkla dyr fortfarande är väldigt, väldigt bra. Saknar pappa, dock. Och mommo. Önskar att jag träffade Fredrik och Ricard oftare. Luna fyller år om ett par dagar och jag är frånvarande faster. Vi får se. Mamma skall dit och Ricard tyckte att jag skall åka med men nu när de går igång med hårdare coronarestriktioner igen vet jag inte om jag borde utsätta mig för en massa nya människor över en helg? Jag vet inte. Ugh. Det löser sig.

OKEJ. Ha en bra dag! Jag skriver nog inte alls över helgen, och så får vi se ifall jag lyckas posta något på måndag igen :)

Hejsvej!