Någon annanstans

Vi fortsätter att låtsas om att jag inte mycket hellre hade varit ↑ DÄR ↑ just nu, så har snart även denna vecka passerat. La la la det skulle absolut inte ha hänt något bra den här veckan ändåååå men ja. Öh. Ni vet. Saknad.

Promenerade till jobbet imorse och det regnade på mig hela vägen mellan dörr och dörr. Helt okej ändå, jag hade regnkläder på mig och torrt ombyte med mig, så meh. Tiden fram till lunch gick väldigt sakta, men nu är klockan tre och det börjar ju SNART (om tre timmar) bli dags att avsluta, så. Det regnar fortfarande. Jag har ingen jacka utöver regnjackan. Det blir …bra. Behöver nog inte en varmare jacka än så ändå. :)

Mitt nya smink verkar kanske kunna bli levererat denna vecka (hoppas!) så i så fall skall jag leka lite med det i helgen. Det var ett tag sedan jag lade kraft på att göra mig snygg, och det är alltid givande att försöka vara LITE snyggare än liksom …vardagssnygg. VI FÅR SE. Jag ger fan inga löften, bortsett från att jag och mamma skal umgåsa på fredag så är helgen inte helt fastslagen än — jag och Eva pratade om att eventuellt hänga i skogen igen, men får se ifall det blir av eller ej :) Annars kan det nog happa sig som så att jag sitter hemma i snyggsmink och dricker vin och syr istället. Oerhört rimlig helgplan! :)

Mmm. Jag har nog inte så mycket mer vettigt att säga nu. Om ett par timmar skall jag dricka öl, dagen idag är lugnare än igår, jag öppnar ringar för kung och fosterland, jag har inget emot regn.

Hejdå!