Dina färger var blå

Kul att jag alltid ser så djävla GLAD ut då. Men kolla mitt fina nya halsband! Det var större än jag vågade hoppas på (sade flickan) och det är vasst och svart och fiiiint. Nöjd!

Bokfan verkar jag få ge upp på. Ville kräva en refund via Amazon men tydligen var jag inte eligible för det, så eh. Jag vet inte. Jag får fortsätta att vänta och hoppas, I guess.

Är snart klar med toppen av ringbrynjehuvan jag bygger; har redan påbörjat sidorna så just nu är det väl mest bristen på ringar som stoppar mig. Jag har resten av ringarna hemma, tho, så skall bara komma ihåg att få med mig dem imorgon :)

Igår byggde jag brynja så att ryggen värkte och sedan gick jag hem och påbörjade syendet av den blåa klänningen, vilket ju såklart resulterade i en del nysningar eftersom tyget fortfarande fäller lite för mycket fibrer för att det skall fungera med min stackars lilla näsa. Får se vad jag gör ikväll; skulle vilja springa, men vädret verkar vara ”slå en D20 på random vintertabell” för det är regn, blåst och vanvett som pågår därute, så jag är inte riktigt säker på att intervaller är vad jag skall göra idag. Kanske bara …sy, istället. Sy färdigt grunden till klänningen så att jag kan börja fälla sömmar på den sedan.

Problem med växeln på jobb så jag har fått ringa Telenor och felsöka. De kan inte se något fel ALLS på sin sida, men jag har fått lite tips på vad jag kan testa för att se ifall det kan hjälpa, så vi får se. Det är lite irriterande när telefonen inte ALLS ringer och det sedan landar mail efter mail med röstmeddelanden i inkorgen. Det blir fånigt mycket utgående samtal helt i onödan :<

NÅVÄL.

Jag och min lilla ryggvärk skall mecka vidare, har ett brev som skall postas på hemvägen så behöver fixa det innan det faller i glömska — och om en timme~ish landar hela Handledarkursgruppen här så det vore skönt att vara klar med sådana grejer innan dess :)

Hejdå ha en bra dag osv