Antar att de var tvungna att skriva bokfan först

Det spöregnade på mig hela timmen jag promenerade till kontoret imorse, så när jag kom fram var min tunna jacka hela drypande blöt och min tshirt satt som klistrad mot min bröstkorg. Skönt! Hade ju med mig ett ombyte torra kläder MEN det hade läckt in i väskan så kläderna var ju inte direkt så torra som jag hoppats. Suck.

Lönen har kommit så alla räkningar är nu betalda och klara. Har betalat av det sista på min kreditskuld till Klarna så detta blir en lite småtight månad, men nästa – då djävlar. Det känns skönt! Man fastnar så djävla lätt i hur enkelt det är att handla och ba klicka i ”betala nästa månad” men det blir ju snabbt att det läggs på hög, och så kan vi ju inte ha det.

Gårdagen var inte min bästa dag. Jag hade hög ångest hela dagen på jobbet och det kändes mest bara kaosdåligt. Kvällen var sisådär, vill inte skriva om det men fick info som gjorde mig arg och upprörd och stressad. Jag hoppas på att dagen blir bättre, ikväll blir det ju faktiskt rollspel så även fast det regnar satan ute så tänker jag ha en Bra Dag!

Fick betala tull för ett paket igår som jag HOPPAS är den bok jag beställde i slutet av maj. Jag väntar bara ett annat paket från USA, men det postades typ igår så det kan knappast redan ha kommit en tullblankett på det redan. Eftersom posten är posten så vill de ju såklart ha betalt snabbt som FAN men sedan själv vara lite efter på när saker skall levereras, så chansen att boken (om det nu är den) kommer idag är ju dessvärre pytteliten, men förhoppningsvis kanske jag får lite läsmaterial på posten nästa vecka, kanske?

Väntar även på ett halsband jag köpte på Etsy för någon vecka sedan för att jag blev så himla förtjust i det. Tror jag nämnde det här på bloggen? Det kommer bild framöver, det kan ni lita på.

Mina skor och strumpor är genomblöta efter morgonens promenad och jag börjar bli lite trött på att sitta med iskalla fötter. Martin hämtar mig efter jobbet så att vi kan luncha på Kongahälla, överväger att springa inom H&M och köpa lite mer strumpor eftersom mina hemma verkar ha fått fötter och sprungit iväg. Ser fram emot att få komma hem sedan och stoppa fossingarna i en varm dusch innan jag byter om till torra, varma kläder och packar min väska inför kvällens spel.

Första veckan med bara 1 lärare på plats är strax slut. All in all en bra vecka, lite kaosigt i tisdags när det kom in massor av folk på en gång men det har löst sig bra :)

Två veckor kvar tills resten av lärarna börjar komma tillbaka igen.

OKEJ ha en bra dag hejdå!