Helg!

Fredagshäng med Eva i skogen: Underbart! <3
Lördagshäng med mamma i skogen: Underbart! Prosecco och smörgåstårta! Slår väl inte riktigt grillad korv med finvin men jag är så oerhört nöjd med hur himla fin den här helgen var?

Söndagen var evinnerlig. Tittade på film och chillade och fick hela tiden för mig att det blev måndag för att dagen kändes längre än en normal dag. Såg en film som var så himla dålig att jag blev sur (365 Days, polsk ripoff på 50 Shades of Grey-spektaklet) så fick avsluta med att titta på Bodyguard med Kevin Costner och Whitney Houston för att jag behövde något jag visste var bra. Det är typ 20 år sedan jag såg den sist — den håller än!

Försökte mig även på någon form av snygglook i lördags men tappade bort mitt ansikte i spegeln och kände mig väldigt fel resten av kvällen. Illa till mods. Låg. Det blev bättre, men jag hade ett par timmar när jag inte alls ville vara med.

Idag är det måndag och fasligt lugnt? Är stressad över hur lite jag har att göra! Är detta lugnet före stormen, eller är det bara industrisemestern som drabbade landet? Jag tar jättegärna ett par lugna måndagar, faktiskt. Känna att jag hinner med det jag skall göra, vilken grej. Sitter just nu och besvarar mail och lyssnar på the Ark, skall dock strax slänga på kaffet så att det är redo när Daniel och Ingo kommer in på rast. Jag har bara tre lärare på plats den här veckan, och nästkommande tre veckor är det BARA jag och Sven. Då blir det hårdrock och Star Wars! :D

Right.

Ha en fin dag! Det tänker jag fortsätta försöka ha, trots att jag är orolig i onödan :D