Härke

Detta blondrotade härke gick upp i skogen en sväng och njöt av SOMMARVÄRMEN (skojar inte, det var nog 20 grader eller mer ute?) och nu sitter jag istället här hemma och ser ut som en svamp med badmössa på huvudet, för jag vart trött på att vara ett blondrotat härke. Redhead bedhead incoming, det tar bara ett par timmar av att se ut som en idiot först :D

Helgen är i stort sett över och jag har ingen aning om jag kan säga att jag åstadkommit något denna helg. Å andra sidan har jag sytt en mantel OCH min hud har luktat sommar, och det är ju faktiskt två himla bra grejer. Få saker är så fina som hur huden luktar när man har varit ute i solen.

Utan att mena att låta som Ed Gein så vill jag bara säga att fy bubblan vad jag gillar hud? Det bara är något så himla fint i beröring och värme och hur hud känns mot någon annans hud och jag bara väldigt mycket uppskattar att öh ha hud. Yeah. …yeah… jag låter nog väldigt mycket som Ed Gein trots allt. Det får vara så! Förhoppningsvis tror ni inte att jag gräver upp gravar och snor folks hud för att sy bälten och lampskärmar och klänningar och whatnot :D Tror ni det så …det är nog lite ert problem, faktiskt.

Jag tittade på Sleepy Hollow i förmiddags för typ första gången på säkert 15 år, och jag hade verkligen glömt av hur vacker den filmen ändå är? Är skeptisk till Johnny Depp, men det är en bra film och den är väldigt lagom av allt. Inte för mycket Depp som Depp, inte för mycket TIM BURTON som Tim Burton… Bara snyggt. Estetiskt tilltalande. Bra grej.

OKEJ. Jag svamlar. Imorgon tänkte jag cykla till jobbet, så jag skall se till att få fram kläder osv ikväll. Tar det efter att jag har duschat hennan ur håret senare, just nu tänkte jag mest bara sitta här och glo och fälla sömmar på manteln i väntan på att Martin skall gå till Kalles och hämta pizza åt oss :D

Ha en fin söndag!