Knappar och tyg

Knappverkstad under rasterna på jobbet. Det rosa är en neccessär, den köpte jag BARA för att den är skitmysig att ta på för det kändes som en viktig grej. Den köptes för ett presentkort jag var tvungen att spendera, så det var inte så att jag tog mina surt förvärvade slantar för att köpa en mysig väska, faktiskt.

Igår sprang jag och det blev Surtevarvet runt! Imorgon blir det intervaller. Idag störtsnöar det (SÅ FINT) så vi får se vilka skor jag har på mig imorgon — skall det kanske äntligen bli en liten premiär för mina sprillans nya Icebugs? :)

Riskettan är igång och snart är det bara tre timmar kvar av dagen. För att vara en dag då jag har fått gå iväg och handla två gånger (semlor + grejer till Riskettan) och det sedan varit en liten period med kaosmycket att göra så är det en förvånansvärt långsam dag.

Ikväll skall jag antingen sy lite eller göra INGET ALLS, jag har inte bestämt mig än. Jag försökte mig på min lite längre promenad imorse men i snöslasket var det tungt för benen och jag var ju inte direkt snabbast i stan om vi säger så. MEN MEN.

I helgen blir det Evahäng! Vi skall se på film och sy och dricka vin och snacka skit och det blir AWESOME. Himla bra avslut på februari, faktiskt :)

Så skönt att få en vanlig månadslön idag? Kunde betala mina räkningar och fortfarande ha pengar kvar. Så var det inte riktigt förra månaden när jag varit sjukskriven i ett par veckor :P Skall kika på att beställa lite mer tyg den här månaden tror jag. Eventuellt väntar jag till kring min födelsedag (och marslönen) för jag har ju inte bråttom, det är gott om tid kvar och en mantel går snabbt. Å andra sidan jättetaggad på att sy den, så kanske jag beställer tyg om två timmar och sitter och syr på denna i helgen VEM VET.

Jag är ju spontan, like that.

En idiot med mina pengar, ändå.

OKEJ.

Annars är det bra! Lite mer än två timmar kvar av dagen och jag tror att jag kanske skall ta en kopp varm choklad för att få lite socker i hjärnan  och kanske piggna till lite. VI FÅR SE.

Hejdå!