Kejsarens nya kläder

En promenad runt sjön i fredags när jag kom hem och gudars skymning vilken episkt bra idé det var? Himlen var stålgrå och sjön spegelblank och allt var så satans vackert, rent ut sagt. Det började mörkna på hemvägen och jag såg allt sämre och sämre pga min SJUKT kassa mörkersyn, men ja. No regrets! 

Sedan åt jag hamburgare, drack vin och sydde på min klänning medan Martin var på Hyttan och chillade. Lyssnade på Finntroll och tvättade och kände mig så himla nöjd med allt. Det var riktigt neat att få kräla ner mellan nytvättade, fortfarande från tumlaren varma lakan när det var dags att sova också :3

I lördags åkte vi till Ricard och Sanna och Luna! Har nu fått klappa bebis så att det räcker och blir över för en liten stund framöver (naj) och det var så himla fint, det med. 

Genom stormen for vi hem igår och Martin gick iväg en sväng igen så jag drack upp det sista av mitt vin, såg på the Office och lyssnade sedan på musik och sydde fram till cirka midnatt? Nu är jag nästan klar med den orangea klänningen! Eller ja, basen till den i alla fall. Jag skall fästa andra ärmen idag (tar typ fem minuter) och sedan göra snörning i ryggen + fålla och SEDAN är det dags att brodera. Yikes!

Idag efter jobbet hämtar jag öh ut tre nya tyger jag beställde i torsdags för öh jag behöver uppenbarligen fler kläder! Har även hittat tyg jag skall sy en mantel av vid tillfälle så …jag har snart en djävligt välfylld garderob, helt enkelt. Bra grejer dock! Skall jag nu spela drottning och vara lite mer seriös med det så fungerar ju inte helt allt jag redan har, och det är ändå viktigt att vara en snappy dresser. 

OKEJ.

Jag hade tänkt springa ikväll MEN det är fortfarande väldigt blåsigt ute så jag gör som förra veckan och springer imorgon istället. Därmed blir det att sy ikväll! Wooo!

Yes, bra, ha en fin dag, hejdå!