Blep

Jag skall strax ha en padawan hos mig i receptionen (woo Eva!) så jag passar på att posta lite snabbt nu innan dess — det är lite för awkward att sitta och blogga med publik känner jag :D 

IKVÄLL SKALL JAG SPRINGA. Intervaller, igen! Vi får se ifall jag orkar lite mer än förra onsdagen, det hade varit fint ifall det kunde lossna snabbt så att jag kommer ikapp där jag behöver vara just nu. Jag skall försöka komma ihåg att ta med kameran hem idag så att jag kan ta lite snajdiga bilder på mina kläder också, chiefen vill ju att jag skall uppdatera vår instagram/facebook lite med träningsuppdateringar och eftersom jag helst inte postar selfies på företagssidan så tänkte jag att jag istället kan skriva lite om vikten av att ha ordentliga reflexer när man tränar i mörkret såhär på vinterhalvåret. 

”Vinterhalvåret” lol, som att det ens varit vinter? INTE ENS I NÄRHETEN. 1-2 dagar med minusgrader och frost snarare än snö, skall det vara något att hänga i julgranen? Skeptisk! Nu är det för sent för att bli vettigt om kylan kommer. Det enda sorliga är att jag fick ett par jättefina Icebugs av mamma i julklapp och öh de kräver ju is/halka för att det skall vara värt att springa i dem. Nästa år..? 

KAN ha köpt lite snajdigt stuff åt mig själv på Etsy. Öh. Jag visar i framtiden, just nu är jag mest uppe i varv :D Hittade en näsring som var enormt lik den jag hade för flera år sedan som jag TAPPADE BORT trots att det var favorit, så var väldigt glad med det inköpet :) 

Så… Onsdag. Springa! Sova! Imorgon: Sprätta, kanske sy? Mycket saker på S pågående just nu. Det skall vara så. Hejdå!