Kläder av skinn

DET BÖRJAR LIKNA EN KLÄNNING! Jag ville bara skrika det. Nöjd!

I fredags promenerade jag bort till två secondhandbutiker i Gamlestaden vilket resulterade i att jag snubblade och skrapade upp handflatan, min mobilskärm och ena benet. Härligt! Var så sjukt GLAD efteråt! ÄLSKADE LIVET!! Hittade inte ett skit i secondhandbutikerna heller så det var ju verkligen skrubbsår fullständigt i onödan. Djävelpang.

I lördags körde Martin mig till en stor secondhand i Kungälv och sedan till en stor som låg på Hisingen och på den sista hittade jag en riktigt fin skinnrock jag köpte och nu ägnar tid och rygg åt att sprätta isär. Har lite olika idéer vad jag skall göra av det fina skinnet men just nu lutar det mest åt en skinnskjorta att ha under min brynja. Vi får se vad det blir i slutändan — kommer att behöva hitta lite mer skinn i samma färg för att få ihop det, tror jag. 

Måndag och ny arbetsvecka! På pappret en lugn vecka, vi får se vad det innebär i verkligheten :) Ikväll skall jag ut och springa igen, och sedan fortsätta sprätta skinn. Måste lista ut var jag gömde tyget jag skall göra ärmar till klänningen av också, det är lite fånigt att det liksom är borta. Jag har hittat resten av tyget, bara inte just det stycket jag lagt undan för ärmar. SNILLET, liksom. Extrasnille för att jag just skrev snillet med tre L. Det skall vara så. 

Jag och Martin köpte en ny spis, förresten. Han kom hit en stund på lunchen och sedan gick vi över till lokalgrannen och kikade på spisar och ikväll kommer de hem till oss och installerar och forslar bort och wow, vilken grej? Martins gamla spis är så sjukt sunkig och pajig, så det känns ju hur bra som helst att ha in en ”ny” (bättre begagnad, som man säger) spis istället. Med häll istället för plattor! Man kommer att kunna RENGÖRA den, vilken grej! \o/ 

Men ja. Två timmar kvar av dagen och sedan skall jag lyssna färdigt på Rollspelsklubbenäventyret jag är mitt uppe i, på väg till tåget hem. Det blir bra kväll detta! 

Hejrååå