En bra vecka!

Bra hockey igår! Jag hantverkade inget, var alldeles för inne i matchen :D

Höll mig till Pepsi Max (ugh) eftersom jag skulle springa idag, så jag ville inte dricka öl. Öppnade en torsdagsöl när jag kom hem efter hockeyn men tog bara ett par munfullar innan jag hällde ut den och lade mig istället. Den var ju inte dålig, men den var heller inte BRA.

Imorse var tanken liiite sovmorgon men jag vaknade i vanlig ordning en halvtimme före larmet. Lyckades slumra lite tills det var dags att gå upp. Drog på mig träningskläderna jag lade fram igår och tog mig iväg till tåget — och upptäckte att detta rödhåriga miffo LÄMNAT VANTARNA HEMMA vad i helvet~ så jag fick ta mina väldigt tunna löparhandskar för att FÖRSÖKA värma händerna lite i alla dessa minusgrader (det var minus ett) men ja.

På väg från Gamlestaden blev jag nästan vittne till en olycka (bilen lyckades tvärnita 20 centimeter från cyklisten som körde mot rött och plötsligt dök upp framför bilen) och jag fick sådant sjukt adrenalinpåslag och var väldigt skärrad efteråt. Detta var bara av att ha SETT vad som kunde hända — stackarna som satt i bilen såg helt förstörda ut så jag kan bara föreställa mig hur uppe i varv och förtvivlade de måste varit :( Lyckligtvis gick det bra, men herregud. CYKLA INTE MOT RÖTT idioter! :<

Framme på jobbet dumpade jag min väska och sedan stack jag ut och sprang. Det blev 1 väldigt brant backe, 1 väldigt lång trappa och i övrigt 5,5 kilometer sprunget. Nöjd!

NU SKINER SOLEN. DEN SKINER JÄTTEMYCKET. DEN SKINER MIG RAKT I ÖGONEN MEN JAG KLAGAR INTE!! Gudars vad jag har saknat solen? Vi har haft 10 soltimmar i november här i Göteborg. Det är bisarrt lite sol. Om 2,5 timme slutar jag och då skiner solen förhoppningsvis också så att jag faktiskt får vara ute i solen lite :D Wooo!

Det blir som sagt Klädkällaren med Rigmor efter jobbet, och ikväll blir det nog en liten promenad så att jag kan lyssna färdigt på det äventyr Rollspelsklubben är mitt uppe i just nu. Just nu ligger hela helgen framför mig och det känns fint :3

Nästa helg blir det ju julfest med jobbet så vi får se hur det blir :D Min tanke är att hitta min svarta klänning med paljetter — den jag köpte och hade på mig när vi firade Rigmor förra året. Den är ju sådär lagom julfestlig, tänker jag?

Ha en bra dag! Ut i solen om ni kan! Cykla inte mot rött! Drick glögg! Hejdå!