Kvick

Inte för att vara den som är den men jag sprang ju alltså som en liten GASELL igår! 7,5 kilometer intervaller med snittid 6:08/ kilometer och alltså YIKES så bra?? :D Hade byxor som var lite för stora eller lite för små som hela tiden behövdes justeras så emellanåt sprang jag med en hand med grepp om byxlinningen också. Fullkomligt rimligt! Jag behöver helt klart rensa bort alla de här byxorna som verkligen inte duger att springa i, känner jag. Det är sjukt frustrerande att komma en kilometer hemifrån och inse att man har tramsbyxor på sig. De leggings jag köpte på Ullared för ett par år sedan som var lite av ett par favoritbyxor att springa i har nu blivit för stora (jag har ju gått ner en del i vikt det senaste året) så de får man också hela tiden försöka dra upp när de börjar dala neråt. Spännande! :P

Just nu sitter jag och snackar skånska (fejkskånska ofc, jag är ju gotländska) med mig själv eftersom alla lärare är ute och kör. Som man, öh, gör. Det är en lugn dag hittills, vilket jag hoppas att det fortsätter vara. En lugn vecka, för den delen! Det är skönt. Vissa dagar är det lite väl tråkigt att ha så lite att göra MEN efter den sjukt kaosiga ångestsommaren med skitmycket att göra + sjuka och lediga lärare så spinner jag ändå som en katt över lugna dagar för förr eller senare sitter jag mitt i kaoZet och rycker till varje gång telefonen ringer igen :P

Ikväll blir det hockey! Som det rimliga och väldigt oväntade hockeyfan jag tydligen är (??) så bokade jag om kvällens tvättid till lördag förmiddag så att jag kan få se hockeyn ostörd :D Jag och Martin hoppas på den roliga kommentatorn igen, hihi.

Ute regnar det. Imorse gick jag 11 kilometer före jobb och det började regna relativt kraftigt när jag var cirka halvvägs in i min promenad, men jag hade med mig ett ombyte torra kläder och jackan hinner ju torka under dagen, liksom. Får byta till nya strumpor och andra skor innan hockeyn ikväll, så slipper jag sitta med fuktiga fötter då.

Imorgon blir det julmusik och julpyntande på jobb! De har ju spelat julmusik på radio sedan en vecka tillbaka, men imorgon blir första gången det spelas på högtalarna här i receptionen. Just nu …min vårplaylist. Det är glad musik! Låt mig vara!

Men ja. Jag sov kasst i nättras pga krypningar i benen så jag antar att jag kanske sprang lite FÖR fort igår? Eller så har jag bara krypningar för att jag är idiot, vem vet. Jag har förresten inte ätit godis på över en månad nu, det är ju ganska ballt faktsikt! :)

OKEJ ha en bra dag hejdååå