Stad i ljus

Sprang igår! Mörkt och regnigt men vafan, det är ju bara vatten. Ett lite mer förvirrande vatten var mitt svett när jag kom inför dörren för det var så salt att jag fick knipa ihop ögonen och be Martin att ge mig en servett wtf? :D

Det är cirka två timmar kvar av arbetsdagen och sedan skall jag börja röra mig hemåt. Skall nog ränna inom H&M för en grej jag vill ha med hem till Martin, och sedan har jag ett paket att posta på Coop innan jag slutligen kan slå mig ner med min dator i sängen och kolla på the Office. Nu har jag snart bara två säsonger kvar! Vad skall jag titta på sedan? Yikes.

Det fanns ingen frukost hemma imorse så jag drack en mango/apelsinyoughurt och åt en lussekatt. Jag är uppenbarligen Queen of Moderation haha :D Har sedan ägnat dagen åt att fundera och finurla över julklappar, lyssna på julmusik och allmänt mysa. Bra grejer! :) Jag kommer ju att störttröttna på julmusik så fort vi är i december och jag måste lyssna på det hela dagarna, men just nu är det fortfarande frivilligt och därmed TREVLIGT.

Imorgon är det handledarkurs och sedan har halva veckan gått. Det är fem veckor till jul. Alltså… var tar tiden vägen, på allvar? Jag vet inte om jag borde oroa mig över hur snabbt det går framåt. Jag fyller snart år igen???? …det är snart Medeltidsvecka igen! Och sedan dör man. Öh. Det är mycket nu! :P

Men om fem veckor skall jag få träffa min lilla brorsdotter! :D Ricard ringde igår och visade upp henne på videosamtal haha, men hur himla fint är det inte med tekniken idag som gör att man kan få titta på väldigt små människor som bor så himla långt bort? Det är det BÄSTA. Jag kan verkligen sörja emellanåt att mommo inte har en smartphone så att man kunde få ringa videosamtal, skicka bilder och liksom …snacka med henne. Jag skickar mina ett vykort i veckan till henne men får ju inga svar, och det tär ju på oss båda ändå. De andra kan jag ju skicka memes och foton och spotifylänkar och ord till, men till mommo …inget mer än ett färggrant kort med lite ord på varje vecka. Det är så fattigt, ändå. Men jag tror och hoppas att det ändå gör hennes veckor lite gladare, att hon får ett kort med lite kärlek liksom?

Lägenheten mitt emot mitt lilla akvarium har tydligen riggat upp en discolampa som snurrar och lyser. Den stör inte det minsta, jag fick bara upp den i synfältet nu när jag sneglade ut efter mina lärare och utöver att den ser ganska tacky ut så kan jag tänka mig att barn nog tycker att det är jättekul att studsa runt i nu när det är så mörkt ute.

Dags för julbelysning snart, yes?

Nästa vecka, typ?

GE MIG LJUS.

Okej, ha en fin kväll! Det tänker jag ha, i pyjamas och nedbäddad i sängen framför the Office :3 Det lilla tisdagsmyset.

Hejsvej!