Blått/rött (bär edition)

Ett litet blogguppehåll, men så blir det ibland! Nu är jag tillbaka i verkligheten igen, min korta lilla semester är slut och jag sitter här på jobbet och tar dagen med ro. Dagen började tidigt — jag gick upp en timme tidigare än jag brukar för att åka in till stan och äta frukost med pappa för ett sista lilla möte och häng innan han for vidare till Gotland.

Sedan tog jag en promenad och nu sitter jag här på jobbet och börjar lite smått packa ihop måndagen. Ikväll skall jag springa och sedan tror jag att jag kommer att sova väldigt gott, haha :D

Det har varit ett par väldigt fina dagars häng med pappa, och skönt att vara lite ledig. I fredags spelade vi rollspel och utförde Aktion: OVERKILL till stor förnöjelse. Jag fick köpa nya tärningar pga har tydligen GÖMT de jag köpte inför förra gången, så där satt jag med lagom tainted tärningar och slog skitslag efter skitslag men det blir ju så ibland.

I lördags var det Crazy Christmas Cabaret och då Martin tyvärr blivit sjuk och fick stanna hemma så åkte Toro med oss över till Köpenhamn och såg showen istället. Nästa år är vi därmed två personer till i vårt lilla Crazy Christmas-gäng, vilket blir jättekul :D

Jag får emellanåt lite randomslängar av ångest när jag går till jobbet på morgnarna — främst på måndagar — men dagen har varit himla fin hittills. Det är så djävla GULD värt att ha ett jobb där man verkligen trivs och som man ser fram emot att komma in till varje dag? Det är ju såhär livet skall vara. Världens bästa sambo, goda vänner, BRA jobb. Jag är så himla glad att det är här jag är just nu, här i livet. Här i Göteborg.

Jag saknar ju dock pappa. Jag var ledsen när jag kom hem i onsdags för det var så fint att få träffa honom och hänga och snacka skit och skratta och liksom bara VARA och det fick mig ju att liksom verkligen inse vad det är jag missar när vi bor så långt ifrån. Det var väldigt trist att säga hejdå imorse också, jag hatar verkligen att säga hejdå. Det är skit, rent ut. Men förhoppningsvis kan vi få ihop lite pengar så att vi kan ta oss ner och hälsa på pappa till våren, det hade jag tyckt om. Klappa på min hund, krama på min pappa, dricka vin i poolen och hjälpa Prescilla att kasta grodor på grannarna (????). Man kan ha det sämre, liksom.

OKEJ. Ha en fin kväll! Hejdå!