Indiskt och kramar

Jag gick trots ledighet upp vid 8 imorse för att sticka ut och springa lite. Onsdagar skall ju vara intervallpass är det bestämt, så jag körde ett annat intervallpass än det jag sprang för en vecka sedan och det gick JÄTTEDÅLIGT. Vet inte om det var för att jag sov kasst i nättras, om jag åt för lite innan, om jag åt för MYCKET innan, om det var för blåsigt eller om det är för att jag skall ha mens cirka när som helst men det gick verkligen inget vidare. Gav upp på tre kilometer, men är fortfarande glad att jag kom ut och sprang lite. I DAGSLJUS.

Efter springturen gjorde jag mig i ordning och åkte in till stan och hämtade mat på vägen eftersom vi skulle ha lunchmöte på jobbet. Vi hade möte i cirka två timmar och sedan åkte jag till centralen och kramade på min pappa! <3 Jag och pappa hängde i lite över två timmar innan han gick hem till Sega och familjen, och jag åkte hem till Surte igen. Sedan dess har jag mest chillat vid datorn och tittat på the Office, men om en liten stund tänkte jag ta en liten kvällspromenad så att jag får lite mer rört på mig idag, och sedan skall jag hemom Peter och hämta hans jacka som han ville ha lite syhjälp med :)

Har ett paket att hämta ut på Coop, men jag tror att jag tar det imorgon förmiddag. Behöver även hitta 1) mina magasinnycklar, vi skall dit och hämta en väska + stommen till jölkalendern samt 2) mina tärningar eftersom jag skall spela rollspel på fredag. Älskar hur jag alltid lyckas gömma saker för mig själv :)))))

Gött grejs.

OKEJ. Ha en fin kväll! :)