Novemberdagen

DET ÄR TORSDAGS-FREDAGS-TISDAG! Vad betyder det? Det betyder: Jag gör helg när jag går hem om två timmar, så det är fredag. Men eftersom fredagar är korta dagar och jag jobbar heldag så är det torsdag. Och i kalendern är det TISDAG, så öh… hej och välkomna till min vilda hjärna, allt är logiskt här!

Jag kikar lite på julklappar och Martin har föreslagit att vi skall ha filmkväll för att fira vår lilla semester ihop, och det tycker jag låter himla bra faktiskt :)

Igår sprang jag 6 kilometer på helt okej tid, trots blåst och rått väderlag, och imorgon är tanken att jag skall springa intervaller på morgonen. Skall in på möte på jobbet en stund vid 11 så jag behöver ta tåget 10:41 och då hinner jag ju springa i lugn och ro innan dess ifall jag går upp typ …08:00, så får jag lite sovmorgon också. Wooo!

Jag har skrivit ut biljetter till helgens besök på Tivoli och årets upplaga av Crazy Christmas Cabaret! Sjätte gången jag och Martin går, och det är fortfarande så himla kul grej att göra :D <3 Kameran åker med som vanligt så får vi se ifall jag postar något från julskyltningen sedan — det brukar ju generellt se likadant ut varje gång så inte så mycket nytt ändå.

OKEJ. Ha en bra dag!

(den här dagen är mest november av alla dagar i november hittills — grått, regnigt, blåsigt. HÖST!)