Tyngd

Jag vet inte varför men jag har ångest idag. Det bara …kom. Jag har känt mig off sedan jag vaknade i morse och det har inte förbättrats vare sig av morgonens promenad eller av att komma till jobb och träffa kollegor. Det är två timmar kvar av arbetsdagen och sedan skall jag ut i novembervädret och uträtta lite ärenden innan jag åker hem och tvättar.

Det blev ett par öl igår kväll och sedan hem för att duscha och försöka reda ut mitt enormt tuperade och söndersprayade hår. Det gick bra! Sedan somnade jag väl någongång mellan 22:00 och 22:30 (intresseklubben antecknar) och sov helt okej natten igenom. Och sedan vaknade jag och kände mig bara helt trött på allt. Det var grått ute när jag gick till jobbet och trots att solen skinit en stund så känns allt bara så himla fortsatt GRÅTT idag.

Man får väl ha sådana dagar också, antar jag.

I helgen skall vi fira Rigmor som fyller år och så skall jag försöka sy och/eller bygga lite, tänkte jag. Vill även upp till Vättlefjäll och promenera, eventuellt tar jag med kameran och lajvkläder och gör någon form av grej av det. Vi får se, just nu så beror det VERKLIGEN på ork.

Imorse åt jag en lussekatt. När jag promenerade och kände mig så himla låg så lyssnade jag på ett par jullåtar. Och sedan beställde jag ett par flaskor Lusse Lelle och ett par burkar Glögg Sour, så juldrickan är ju i alla fall klar. Ändå något.

Skall försöka planera lite julklappar, också. Se vad jag kan hitta på att göra/köpa åt folk. Vill ju som sagt helst hantverka så mycket som möjligt, men det skall ju gärna vara något som känns lite finare än en målad sten som ges bort tänker jag. Vi får se, det är ju 52 dagar kvar till jul så tid finns än.

Ni får ha en fin dag. Jag skall försöka ha det, jag med. Skall bara lyckas rycka upp mig först.