In vino veritas

Channelar Jeanne d’Arc och lyssnar på Faderhead. En lördagskväll, med andra ord! Nu har jag i stort sett slut på ringar så jag får pausa huvbygget och har därmed övergått till att påbörja sömmandet av min underklänning. Steg ett: Klippa ut mönstret, svära och osa, ta ett glas vin. Jag pausar just nu med mitt vinglas. Bäst så. Nu när mönstret ÄR utklippt så är det dags att överföra det på tyg, klippa MER, svära igen och sedan sicksacka. Vad hatar jag att göra? Mönster, sicksacka. Blir kul detta, jag lovar!

Bra häng med MamJan igår, vi drack vin och snackade skit och jag berättade om när jag typ enda gången i mitt liv ljugit för min mamma, för 19 år sedan. I retrospekt så var hon okej med det, haha.

Har idag besökt Rusta och Dollar Store med Rigmor och införskaffat lite pynt och nödvändigheter till jobbet. Har även köpt lite småbjäfs till hemmet, som typ näsdukar, vykort och en påse snacks. Öh. Som man gör. Inledde dagen med att tvätta, vilket gick bra bortsett från att jag var lite lagom bakfull sedan gårdagens vindrickande med MamJan. I retrospekt (igen) inte världens bästa grej, det där med att fortsätta fylla vinglaset efter att man redan själv är full :D Men vi vet ju alla att fylle-Carina har noll omdöme. Det snackade vi också om igår; när jag på Medeltidsveckan var sjukt bakfull och trodde att jag skulle dö :D Bra snack!

Har även köpt en julklapp idag! Det är årets andra julklapp — den första jag köpte har dock inte dykt upp än, så detta är väl den första julklappen jag faktiskt lagt mina händer på.

Så att eh… Klippa tyg, var det ja. Ugh. Skjut mig, och så vidare.

Ha en fin kväll!