Skelettfilter är bästa filtret

Det är ju så HIMLA roligt med teeshirtar som tydligen uppfattas som riktiga ansikten av Snapchat och ovanstående sker :D

Här är min nya tröja, iaf. Anledningen till att jag igår efter jobbet tog vagnen till Angered och irrade runt i sökandet efter en spelbutik som tydligen skulle ligga någonstans vid torget. Hittade den! Fick ut min tröja! Hämtade ut mina kort på hemvägen eftersom de låg på Coop och väntade, så nu kan jag liksom BETALA för saker igen, och slipper släpa runt på mitt pass för att kunna identifiera mig.

Martin föreslog varma mackor och OITNB igår kväll och YES det var en himla bra plan, faktiskt. Efteråt gick han ner till Hyttan en sväng och jag körde lite hemmaspa, lyssnade på musik och lade mig tidigt. Väldigt skönt. Idag tog jag en rask promenad via Örgryte till jobb och ikväll tänkte jag springa. Skönt att kunna planera in att springa UTAN att behöva jonglera ett tvättpass mitt i faktiskt — skall tvätta på fredag, och då kan jag springa antingen före eller efter om jag vill :)

Jag är lite stressad idag, också. Det går över, men just nu är jag väl mest lite orolig inför den kommande arbetsdagen där vi fortfarande saknar en lärare. Men vafan, det är ju inget att göra något åt, så det får fungera :) Jag har chefen på plats så han får ta över ifall någon skulle sura :D (lättare sagt än gjort haha, men ja :))

ALLT BLIR BRA.

Jag rörde inte ringbrynjehuvan igår, men jag tittade lite på den imorse och funderade på att ta med den till jobbet. Orkade inte packa om mina små askar med ringar i dock, så lämnade den hemma. Som sagt: det är ju faktiskt NOLL stress med den, jag vill ha den färdig till typ …juni eller något?

Just nu vill jag egentligen mest komma på hur jag skall gå tillväga för att sy underklänningen till min nya outfit så att den blir sådär som jag har i huvudet att jag vill ha den. Det verkar inte direkt finnas något mönster till det liksom, och frågan är om jag är tillräckligt höftig för att klara av att höfta skiten.

OKEJ nu skall jag fortsätta med mitt lilla stök inför kvällens handledarkurs. Hejrå ha det bra!