Throwback

Det är en solig tisdagseftermiddag i mitten av september och då passar det ju ändå för himla väl med en bild från medeltidsveckan förra året. FAKTISKT.

Igår sprang jag 5 kilometer och sedan gick jag 5 kilometer. Oerhört fin höstkväll — de är så himla bra, de här höstkvällarna. Ren och sval luft, mörker och äpplen. Jag tjatar om det, men ja. Det gör mig glad, så det spelar roll :)

Ikväll blir det promenad hem från Eriksdal och sedan skall jag bara chilla hemma. Eventuellt pilla lite på ringbrynjehuvan, ifall jag har slutat sura på den det vill säga :D

…kan vara så att jag råkade snubbla in på en försäljare på Etsy som säljer rustningar. KAN vara så att den här försäljaren säljer en korsett. Kan vara så att jag hade velat ha den. Kan också vara så att jag absolut inte har råd med den :D Men ni kan väl crowdfunda en rustningskorsett åt mig? ;) Den kostar ~4k så det är bara att Swisha! :D

Jag vill ha ett svärd också.

Högflygande planer just nu, som ni hör!

Riskettan är igång för fullt och jag sitter mest och gäspar som en loj katt här i receptionen. Har lite mail att svara på och sedan skall jag fortsätta rensa i systemen är tanken, men än så länge har jag gott om tid på mig att lösa detta :)

Solen underlättar det mesta. Jag har dock nöjt kunnat konstatera att jag har haft VÄLDIGT många ångestfria veckor i rad nu — det har ju främst varit ett problem på måndagar, men det verkar ha rått en stabil brist på ångest rent generellt den senaste tiden. Jag har ju såklart haft lite bakfylleångest och sådant, men ja… ni vet… det är ju inte samma sak som ”riktig” ångest.

Vädret hjälper. Det kommer att bli lite tyngre så fort det blir mörkt ute på allvar, men jag drar i mig all energi jag kan från ljuset och höstmyset just nu och hoppas att det hjälper när det börjar kännas svårt. Det är därför jag måste få vara töntglad över fåniga småsaker, för alla sådana grejer läggs ju på hög. Ni vet.

Funderar för fullt på Halloween. Jag har lite idéer men inget som är direkt färdigt att använda rakt av i nuläget. Men det är kul att ha att tänka på, också. Ni vet ju att jag gillar att planera och förbereda — herregud, ibland är ju förberedelserna roligare än själva grejen, för den delen :D

Jag babblar. Ni får ha en fin dag, det tänker jag ha :)